Ötvös Tibor

Készül a Cannibal Holocaust remake

A remake-hullám újabb és újabb klasszikusokat ér el. Ezúttal az egyik legismertebb ál-dokumentumfilm, a Cannibal Holocaust kerül feldolgozásra. Az új verzió azonban már nem a klasszikus dokumentarista-stílusban készül majd.

Az 1980-as Cannibal Holocaust igazi klasszikus a horror-filmek között. Áldokumentarista stílusával a mai napig vitákat kavar, hogy vajon valóban megtörténtek-e azok az események, melyeket a filmben láthattunk. Nos, a fátylat az egyik készítő rántotta le a titokról, hiszen halála előtt bevallotta: meg volt rendezve az egész.Ám Hollywoodot ez nem érdekli. A remake-láz ugyanis elérte a kannibál törzset bemutató filmet is. A Relevant stúdió szerezte meg a feldolgozás jogát, a forgatást pedig még idén elkezdik. A rossz (vagy jó?) hír, hogy a producerek nem ebben a dokumentumfilm-stílusban gondolkodnak, hanem egy normális horrorfilmben. Újabb pocsék remake a láthatáron?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • vajo #14
  mármint ez a remake féleség ?
 • vajo #13
  mikor lesz kész??
 • DjDano #12
  te mekkora marha vagy... Deodato abszolut nem tehetségtelen és nagyon jó film az eredeti cannibal holocaust. Ha ő rendezi akkor legalább nem fogunk úgy járni mint a Terminator 3-mal.... ami az első kettő részhez csak a nevében hasonlít
 • schrank #11
  azért a kígyóvéres-iszapos-műfaszos jeleneteket ma már seggbe is eljátsza bármelyik "pandóra" az más tészta hogy nem lesz látható a moziban
 • pitiless #10
  Azt hittem, hogy ez is 1 hollywood remake lesz, de mindenki megnyugodhat: Deodato rendezi ezt is. tehát kapjuk a leg elbaszottabb színészeket, c64es prünytyögést főcímzenének, szőrős olasz muffokat, állatkinzást, belezést (remélem nem cgi me azt nem szeretem) s a végére a vaskos mondanivalót. Na ez földobta a napom!
 • sajoati #9
  nah szoval ez a lenyeg, hogy a 'normalis' emberek valojaban ugyanolyan primitivek, mint a bennszulottek (kannibalok) csak egy fokkal gonoszabbak...

  meg ha a kinyirt allatokat meg is kajaljak kesobb, akkor sem az van, mint a hu-de-komoly amerikai/eu/azsiai horror filmeknel, hogy "ez csak fiiilm".. vagyis -> nem nezem meg meg1x :)
 • sajoati #8
  mondjuk a ch-ban volt par dolog, ami nem vizsual effektkent lett legyartva, pl. az allatokat valoban megoltek benne, ez ugye ma mar elkepzelhetetlen, akar mennyire is pirositjak cg-vel a muvert. :)

  egyebkent en ugy olvastam, hogy birosagon kellett a rendezonek es a szineszeknek megjelenni, bizonyitando, hogy utobbiak tenyleg csak a filmen lettek legyilkolaszva, nem a halalos agyan vallott valaki valamit. • winnie #7
  az más. én is:) sazok azért igényesebbek. de hát sajnos nagyon ritka a kkészítő, aki bevállalja az NC-17-es korhatárt.

  tavalyról talán a sziklák szeme volt, ami legtovább el tudott menni. meg valahol a hostel, bár a vizuálban visszafogott volt.
 • adam first #6
  Az addig ok, de én a mozikban szeretnék durva filmeket látni.
 • winnie #5
  ó, ez nem a 20. század meg kommunizmus. cenzúra nincs. olyan van, hogy az alkotóknak, ha több pénzt akarnak, akkor ki kell vágniuk bizonyos jeleneteket.

  de ez csak a mozikra érvényes. videón a CH-nál ezerszer durvább filmek jönnek ki most is.

  (amerika sokal durvább filmeket csinál, mint egész európa együtt véve. de gore-ban még ázsia is kiscoportos.)