Szekeres Viktor

Itthon is kijön a Halál 1000 arca

A több országban is betiltott alkotás "végre" hivatalos úton is elért hozzánk - márciusban megjelenik DVD-n a Halál 1000 arca, vagyis a Faces of Death.

A dvdextra.hu információi szerint a Black Mirror kultfilmeket kiadó cég vállalta magára a feladatot, hogy a hírhedt filmet hivatalos formában is megjelentesse nálunk. A rendező Josh Alan Schwartz (aki azóta még 5 folytatást is készített) a filmben tévéfelvételekből, egyéb dokumentumokból szedett össze anyagokat, hogy a halál különböző formáival kedveskedjen az erre vágyóknak. Kapunk jól sikerült kivégzéseket, boncolásokat, állatgyilkosságokat és élvefelfalásokat - valamint az állatok bosszúját, amikor ők vetik magukat az emberekre. Nem lesz hiány holttestekkel végzett sátánista szertartásokban és természeti katasztrófákban sem.

Persze a filmben akadnak megrendezett jelenetek, melyeket színészekkel vettek fel és maszkmesterekkel, akik utólag már hiába reklamáltak amiatt, hogy a stáblistában nem tüntetik fel a neveiket - a rendező szerint így sokkal realisztikusabbnak hat a film.

A rajongóknak megnyugtatásul, a vágatlan verziót fogja tartalmazni a DVD doboza és extraként még a filmből is kimaradt jelenetekből, valamint egy 60 perces Realitás vagy fikció címet viselő dokumentumfilmből lehet mazsolázni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rostyson #11
    Éna 4. részét láttam ennek a filmnek... Az az igazság, hogy ezelőtt sok háborús felvételt láttam, szóval a lovas kivégzéses jeleneten kívül nagyon nem hatott meg a film. Igaz, a kutyás résznél azért kiborultam, amikor szegényt élve belezik ki. A mondanivalója már inkább megfogott, hogy az ember némely esetben mennyire ostoba tud lenni, vagy más esetben milyen brutálissá válik. Állítólag az ember messze a legagresszívabb élőlény a Földön. Meg néha a legostobább is. A legérdekesebb rész a bűvészes volt; nem tudtam, hogy most röhögjek rajta, hogy mekkora egy balfasz, vagy borzadjak el attól, hogy milyen hirtelen történt meg a halála; egyszer csak ráesik a fejére az a sok penge, és már vége is... Hihetetlen, hogy mennyi egy élet.
  • Morden23 #10
    "Itthon is kijön a Halál 1000 arca"

    "hivatalos úton is elért hozzánk - márciusban megjelenik DVD-n a Halál 1000 arca"

    A hangsúly az "itthon", a "hivatalosan" és a "DVD" szócskákon van.
  • Morden23 #9
    A "megnézni" és a "élvezni/szórakoztatni" között azért van különbség.

    Amúgy a kérdésedre válaszolva, NEM, nem szeretnék olyan emberrel egy helyiségben tartózkodni, aki ezt élvezni.
  • schrank #8
    azt nem értem ha eddig nem jött ki dvd-n akkor nekem hogy van meg dvdrip-ben
  • Inquisitor #7
    Te szeretnél olyan emberrel egy helyiségben tartozkódni, aki megnézi ezeket a sz*rokat és még élvezi/szórakoztatja is?

    Volt nekem olyan katonatársam, aki szerint f*sza lenne egy háború, mert kipróbálhatna mindenféle fegyvereket az embereken ...
  • Morden23 #6
    Értelme nem sok. Soksok évvel ezelőtt láttam valami borzadályos minőségű VHS-en pár részletet.

    15 évesek vörösboroskóla-szagú kan-házibulijára, esetleg betépett kollégisták vasárnap esti szórakozására ajánlható, másra nem.
  • Inquisitor #5
    Biztos látta már orvos azt aki ezeket végignézi? De most komolyan?
  • schrank #4
    30 éve még nagynak számított de ma már az "szakállas-fejkendősök" sokkal keményebb videókat küldözget "ide-oda"
  • Boroskóla #3
    Hát már ideje,egy közel 30 éves filmet eddig elhúzni akármiről is szóljon,de remálem aztán jönnek a többi részek is szép sorban.
  • MrPrise #2
    Persze ha megjelenne addigra :-) Na, de írhattam volna Karácsonyt is, nem az a lényeg...