Szekeres Viktor

Jessica Alba a Fűrész 4-ben?

Sokak a fejüket fogták a hír hallatán, de ha a pletykák egyszer szárnyra kelnek, akkor nincs kiút. A Sötét angyal tényleg bemerészkedik Jigsaw birodalmába?

Nem nagy újság, hogy készül a Fűrész negyedik része. A franchise nem veszít erejéből, a 3. rész bevételei átlépték a 2. részét, így nemsokára neki is állnak a forgatásnak - egyetlen biztos pont van: a Jigsaw-t alakító Tobin Bell, aki aláírt a 4. és 5. részre is. (Oké, úgy tűnik, hogy a rendező a 3. rész háttércsapat rendezője, David Hackl lesz.)

A movieweb.com szerint azonban a filmet David Moreau és Xavier Palud dirigálja, akik az Ils című francia kulthorrornál is bábáskodtak - és a főszerepben többek között Jessica Alba és a Vészhelyzet Kovac doktora, vagyis Goran Visnjic lenne. A hírt más oldalakon nem nagyon olvasni, így minden bizonnyal kellő kétkedéssel illik kezelni, főleg, hogy az ugyancsak Lions Gate produkcióban, a The Eye, vagyis A szem hollywoodi feldolgozásában az IMDB szerint ugyanez a két rendező dirigál, sőt a főszerepben Jessica Alba lesz.

Keveredés? Véletlen egybeesés? Tévedés? Nem tudni, inkább fals internetes pletyka, de ki tudja, lehet, hogy az Albás Fűrész-rajongók pozitívan fognak csalódni.

Amúgy meg Jessica Alba biztos, hogy benne lesz egy közeljövőben forgatott horrorban, szóval veszíteni nem fogunk semmit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hoz_Hun #15
    Amúgy Jessica Alba
    Ha más miatt nem akkor őmiatta megnézném a Saw IV.-et. Pláne ha ő lenne Jigs@w új segítője, hehehehe.
  • Hoz_Hun #14
    Szerintem meg az első után abba kellet volna hagyni.
    Hogy miért?
    Mert sokak úgy érzik (köztük én is) hogy a folytatások elrontják az első élményét. Mint ahogy métely a Star Wars első (azaz episode one) is az SW világán.
    Az első jó volt, újszerű, meglepetésekkel teli. A második úgy volt rossz ahogy van (az elsőhöz viszonyítva kell érteni), nem is értem hogy tetszetett az jobban pár embernek mint az egy. A harmadik már kicsit méltóbb az egyhez, de nagyon rókabőr érzésem volt és a mellet, hogy izgalmas kicsit eröltetettnek éreztem.
  • Trb100 #13
    Ugyan.. már akkor véget kellett volna vetni a sorozatnak, amikor a forgatókönvy író fejében megszületett ez a ótvarság...
  • winnie #12
    "Jah, a 2. résszel véget kellett volna vetni a sorozatnak... csak hát ugye a pénz az úr mindenhol."

    miért kellett volna? csak mert te akarod? (végy erőt magadon és ne nézd meg, ennyi. aki akarja megnézi)

    szerintem nem a pénz az úr, vagyis, de, viszont úgy fogalmaznám, hogy a néző. miért ne legyen 3. rész, ha a nézők még többen nézik meg, mint a másodikat. és, ha az embereket érdekli, akkor ILLIK kiszolgálni őket.
  • Esrohnoil #11
    Jah, a 2. résszel véget kellett volna vetni a sorozatnak... csak hát ugye a pénz az úr mindenhol.
    De ha a 4. részben tényleg szerepelni fog, azért megnézem hogy verik péppé Jessica Alba képét, v. hogy loccsanik szét az agya a medvecsapdában.
  • schrank #10
    megint jön a sablonosság pont akkor érnek oda a kommandósok a 3. rész végére és megmentik dzsigsót ugynis csak a "gigája" lett elvágva nem a főverőerek vagy mik meg a csaj se halt meg mert azt is csak nyakon lőtték elég szánalmas folytatási sablonok de már a 3-dik is csak egy plusz rókabőr volt
  • Sadist #9
    Ott van az aláírásában a spoiler :) Bár szerintem is máglyára vele :)
  • Alfa Of NS #8
    J.A-val én is szivesen fűrészelnék
  • Dynamic #7
    Neked meg mi bajod van?
    Vagy szerinted teljesen normális dolog ha valaki spoilerrel rontja egy film élvezeti értékét?
  • Loverman #6
    nyaf nyaf nyaf
    jajj, 20 másodperc el lett vesztegetve értékes életedből, és ezért nem tudtál ma is megmenteni egy embert?
    lol