Ötvös Tibor

Zöld utat kapott a Végső állomás 4

A New Line Cinema zöld utat adott egyik legsikeresebb sorozatának újabb részéhez. A Végső állomás 4 a nemrég bemutatott harmadik rész egyenes folytatása lesz.

Néhány tinédzser kijátsza a Halált, ám végzetüket nem kerülhetik el. Változatosabbnál változatosabb haláleseteket produkálva a Kaszás végül magához szólítja őket.

Ismerős? Nem csoda: a Végső állomás trilógia elég nagy népszerűségnek örvend. Legalábbis az első rész, a két folytatásról már eléggé megoszlanak a vélemények. Az én szememben a harmadik rész egy abszolút félresikerült és izzadságszagú darab volt.


Újból menekül a trió

Mindenesetre a név eladta a produktumot, hiszen a Végső állomás 3 113 millió dolláros összbevétele szép eredmény. A New Line Cinema ennek hatására nem sokat teketóriázott, rögtön zöld utat adott a negyedik résznek is.

A hírek szerint a Végső állomás 4 egyenes folytatása lesz a harmadik résznek. Arról sajnos még nincs semmi hír, hogy a szereplők is visszatérnének vagy egy másik szálon fut tovább a sztori. Egyes pletykák viszont szinte biztosra veszik, hogy az új epizód csak és kizárólag a 3D-s mozikban lesz látható, mivel az ott használt technikával forgatják le a mozit.

Amint biztosat tudunk, visszatérünk rá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lacee83 #10
    Ennyit ér egy jó első rész. A cimet megtoldjuk egy számmal és ugyis megnézik. Mert mindenki reméli hátha jó lesz majd ..... A harmadik szörnyű volt. A 4. még szörnyűbb lesz főleg ha mint eddig, csak a halálnemeket változtatják benne. Akkor inkább Kenny halálai a South Parkban. Nem kell erőltetni szerintem.
  • Tower Guard #9
    Örülök neki hogy folytatják sztem kibaszottjó filmek ezek:D
  • akyyy #8
    hát lehet az irányitott változatot foyltatják. dvd-be van oylan h lehet választani, meghaljon e az illető vagy nem, és már avidámparnál vége van, 3-an túlélik, oszt jönnek is a készítők:D
  • savior #7
    a csaj meglatja a vegen hogy meghalnak, de aztan azt nem mutatjak meg hogy valoban meghaltak e vagy megint megmenekultek. Mas kerdes hogy egy olyan balesetbol hogy menekulhetnenek meg...
  • nattydread #6
    A 3-as végén is meghal a három szereplő. Legalábbis én igy emlékszem.
  • Mincsi #5
    Igaz, van benne vmi, de mostanság ott vannak aaz animációs filmek. Nézzék azt a gyerekek!:)
  • Daveee #4
    1-2 nagyonjó volt, de a 3 picit vontatott fél ora alatt nem nagyon történt semmmi, meg nem volt nagy történelmi szála, mert hagyták őket meghalni stb. nem ugy mint a 2-be hogy egy helyre mentek
    kideriteték kihogyan hal meg, figyelmeztették, akkor a babának emgkelet születnie.... stb...
    de a vége meg azzal végződőtthogy megint oyan baleset van amit tulélnek ujbol az egész
  • LowEnd #3
    Mit nézzenek a gyerekek?
    Tapsi Hapsit?
    Abban több a szadi.

    Amikor az aranyos mackót kilapítja az úthenger, meg ilyenek.
  • Mincsi #2
    Hmm, családi filmnek való!:D
    Kíváncsi leszek, h akarják ezt folytatni, hisz ez már uncsivá válhat, h az alapja uaz!
  • Daveee #1
    ebben a percben lett vége a végső álomás 3 nak, családal néztük, és épp mondták hogy biztos nem lesz 4, és nolám