Ötvös Tibor

Készül az amerikai Kör 3

A remek első és a kiábrándító második rész után Samara ismét Amerikába megy. A producerek ugyanis trilógiává bővítik a hollywoodi verziót is.

Ázsiában tudnak horrort készíteni. Az utóbbi idők legjobb filmjei mind keletről érkeztek. A híresebb sorozatok, mint például a Ringu vagy a Grudge már megkapták amerikai feldolgozásukat és hamarosan jön A szem is.

Gore Verbinskinek komoly szerepe volt abban, hogy az ázsiai piacra ennyire felfigyelt Hollywood. A nagysikerű A kör első része ugyanis remekül adta vissza az eredeti filmek hangulatát. A folytatás (az amerikai) azonban elég komoly csalódás lett. Ez azért is érdekes, mert a második részt az eredetit is készítő Hideo Nakata vezényelte le.


Egyedül maradtam

Mindenféle meglepetés nélkül jött a hír, miszerint készül A kör 3 is. Ezt Roy Lee, a trilógia záró darabjának (?) producere jelentette be. Sajnos azonban Gore Verbinski után Naomi Watts is távozott a produkcióból. Az előző két rész főszereplőnője ugyanis - elfoglaltságára hivatkozva - visszautasította a harmadik rész szerepét.

A készítők nem ijedtek meg és - szokás szerint - a sorozat előzményeit mutatják be a harmadik részben. Ázsiában egyébként Ring o: Birthday címmel leforgatták már Samara "keletkezésének" sztoriját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • PrisonMan #11
    A Kör 1 nagyon jó/félelmetesre sikerült! A 2. részen is féltem!
    Kíváncsian várom a 3. részt, és nyáron, amíg várakozom a 3-ra, megfogom nézni az eredeti Ringu trilógiát
  • Morden23 #10
    Az más kérdés, hogy általában a Holywood-i átiratok meg sem közelítik hangulatban ezen filmek eredeti (keleti) verzióját, csak megpróbálják "nyugatiasan fogyaszthatóbbá" tenni.

    Mondjuk a Kör első része az ilyen szempontból etalon, mert remekül sikerült film volt. A többi (Grudge-al meg Kör 2-vel) szimpla szürke gagyi.
  • Mincsi #9
    phfúú, kíváncsi leszek a 3. részre!!
    amúgy télleg jók a keltei horror filmek, láttam is egy párat, és naon állat!!
  • benyas #8
    A Furesz 3, velemenyem szerint nem nagyon kozeliti meg az uj Texasi-t (legalabb is a vagatlan verziot)
  • peterx #7
    Akkor mi a helyzet a Fűrész III-mal? :P Annál durvább fimet is ritkán látni mégis mult héten mutatták be moziban
  • benyas #6
    Ezt nem én szoptam ki a kisujjambol h nem fog menni a mozikban,olvastam vhol,de h hol,azt akkor sem tudom,ha lelősz:)
  • Ginos #5
    A texas-beginning az tényleg nagyon durva,a hostel ehhez képest mese!
  • GErYkE83 #4
    Érdekes az előző remake ment a mozikban az se volt 1 Toy Story... szerintem ez a kijelentés, hogy túl erőszakos és ezért nem megy a mozikban ez badarság.. max azért mert nem talált kiadóra Magyarországon, de ha a Bloodrayne-t behozták akkor ezt miért nem?(:(:
  • benyas #3
    nem fog mozikban menni az uj Texas-i.Állítolag csak dvd megjelenés lesz (ok:tul erőszakos lett).Amugy tényleg zsír film lett!!
  • Morden23 #2
    Ezt most így tényleg?