Ötvös Tibor

Megvan a Halloween főgonosza

Szépen alakul Rob Zombie újkori modern Halloween-feldolgozása. Dr. Loomis szerepköre után most a főszereplő, Michael Myers is megtalálta XXI. századi megszemélyesítőjét. Ő pedig nem más, mint Kardfogú, azaz Tyler Mane.

John Carpenter számos kultklasszikust adott a filmvilágnak. Hollywood azonban - a mai trendnek megfelelően - ezek közül nem egyet már kritikán aluli remake formájában fel is újított. Ilyen volt A 13. rendőrörs ostroma vagy legutóbb A köd is. Most egy újabb vitathatatlan kultfilm, a Halloween-széria nyitódarabja kerül feldolgozásra.


Kardfogú akcióban

Szerencsére azonban itt bíztató előjelekkel szolgálnak a készítők. Először is a rendezést Rob Zombie vállalta el, aki bevallottan hatalmas rajongója az eredeti filmnek. Dr. Loomis szerepére Malcolm McDowell lett leszerződtetve, míg az egykori Sikolykirálynő, Jamie Lee Curtis is feltűnik egy kisebb cameó-szerep erejéig a remake-ben.

Ma viszont kiderült, ki alakíthatja az egyik leghíresebb sorozatgyilkost az új Halloweenben. A szerencsés kiválasztott Tyler Mane lett. Akinek nem ismerős a név - és a mellékelt képről sem tudja beazonosítani a színészt -, annak elárulom, hogy ő volt Kardfogú az X-Men első részében, valamint a hatalmas Ajax a Trójában.

A film 2007 augusztusában kerül az amerikai mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GErYkE83 #2
    Khmmm, nem tudom most mivan, de az előző Halloweenes cikkben még arról volt szó, hogy a köztes 15 éves lukat tömik be ezzel a filmmel, "Wade elmondása szerint őt mindig is izgatta az, hogy az 1978-as eredeti filmben lévő 15 éves időugrás alatt mi is történt." Most akkor mivan?? Én várom a filmet, de Jason 4ever akkoris! Jó lenne egy Freddie vs Jason 2 vagy Jason vs Michael Myers némafilm Készül a Halloween 9
  • kanduhr #1
    Ez mind szép és jó, de inkább a Péntek 13 remake-re lennék kiváncsi.