Ötvös Tibor

Folytatódik Hannibal Lecter története?

Dino de Laurentiis szeretne még több Hannibal Lecter filmet forgatni. A hamarosan bemutatásra kerülő Hannibal Rising a sorozatgyilkos fiatal éveit mutatja be és Laurentiis ezen a vonalon szeretne tovább haladni.

Hannibal Lecter a filmtörténelem egyik legismertebb (és legkedveltebb) sorozatgyilkosa. Sir Anthony Hopkins eddig három részben formálta meg a kannibál orvost. A készítők a sikerre (és az időközben a szerepből kiöregedő Hopkinsra) való tekintettel úgy döntöttek, hogy leforgatnak egy, már szokásosnak mondható előzményfilmet is.

Ez lett a Hannibal Rising, melynek hamarosan meglesz amerikai bemutatója. Dino de Laurentiis, a sorozat producere egy nyilatkozatában kifejtette, hogy még nem tekinti lezártnak a sztorit.

"Úgy vélem, hogy az ifjabb Hannibal Lecter megalkotásával egy újabb sikeres franchise-t indítunk útjára" - kezdte Laurentiis. "Szeretném ezen a vonalon folytatni a történetet. A következő részben a Lecter és Gong Li között esetlegesen kibontakozó szerelmi története szeretném bemutatni."

Hannibal Lecter, mint szerelmes fiatal? Úgy szeretlek, majd megeszlek...

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hoz_Hun #6
    Szerintem is.
  • Loverman #5
    Balázs 17. shit

    bocs, nem hagyhattam ki
  • Balázs 17 #4
    1. jó
    2. shit
    3. elmegy
  • ffxi #3
  • Acheron #2
    én is remélem,mert az eddigi filmek egész jók voltak!
  • Darth Sith #1
    remélem nem rontották el...