liquid

A Vörös Kalapács ismét lecsap

Szépen bejött az Operation: Flashpoint kiadása a Codemastersnek: alig 3 hónap alatt közel félmillió példányt szólítottak magukhoz a taktikai FPS-ből a stílus rajongói világszerte.

Ilyen eladások után szinte természetes az expansion pack kiadása, és természetesen angol barátaink is le kívánják ütni a kiegészítő piacra dobása által felkínált magas labdát. A decemberben várható expansion a sokat mondó Red Hammert-The Soviet Campaign névre hallgat, és címéhez híven ezúttal egy orosz katona bőrébe bújhatunk majd bele. Az orosz srác neve Dimitri Lukin, és nem csak egyszerű közkatona, hanem egy képzett, abszolút profi gyilkológép, aki éppen depressziós időszakát éli. Depresszió ide vagy oda, mikor a nagy orosz medve lerohanja az Everon-szigeteket, neki is hadba kell szállnia, ráadásul meglehetősen kényes feladatot kap: egy Angelina nevű hölgyeményt kell biztonságban visszakísérnie Guba tábornok ölelő karjaiba.

Jó Flashpointos szokásokhoz híven a küldetés nem teljesen sikerül, és Dimitri egyszer csak az ellenséges vonalak mögött találja magát, teljesen elvágva az orosz csapatoktól. Innentől rendkívül sokrétűvé vélik a mi orosz hősünk feladata. Egyrészt meg kell találnia, és újraszerveznie az egységét, másrészt pedig meg kell fékeznie az ellenállók előrenyomulását. Ennek érdekében Dimitri gerillaharcot folytat, helikoptert lop, sőt, a küldetés hamarosan a saját személyes háborújának tekinti, egyszóval előlép egyfajta szláv Rambóvá. Mintegy 20 missziót kell majd teljesítenünk egyébként a totális sikerhez, lecserélik benne a hangokat orosz akcentusuakra, és természetesen lesznek új átvezető animok is.

A Codemastersel szerencsére nem szaladt el a ló anyagi tekintetben, és a kiegészítőt a meglehetősen jutányos 9.99 dolláros áron kívánják piacra dobni, illetve letölthetővé tenni (az eredeti Flashpointot igényelni fogja). Képeket még nem közöltek az add-onból, az alábbiak az eredeti játékból valók.

Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • CaviaR #15
  Ilyen config-gal mit vártál? Nekem is ilyesmi, de azért nem a játékot szidom, mert a 3D gyorsítomnak kicsit sok ez a grafika.
 • Sith #13
  Nálam elég jól megy 633 cel II 128 mb rammal. nem igazán értem hogy kinek miért szaggat bár nekem originaé verzióvan.
 • MZ/X #9
  Akkor nalad van a hiba, nem a programban. Erdekes hogy p3 650-en, 256 mega RAM-mal, GF2-vel tok hibatlanul szalad.
 • mikike #8
  menő vagyok?

  már az első küldetés nem sikerült
 • I.C.ram #7
  bazz akkor jo mert tudom hogy nem az en gepem a legszarabb! :)) 1024*768*32 -ben minden a maxon teljesen jol futott meg nagy csatajelenetben is! 330 ramom van! gf2gts-em es teljesen jo ja es 600mhz p3 Szoval te csesztel el valamit!egyebkent tenyleg hibas a jatek mert egy amator szar banda csinalta ! ha ezt egy nagy es tapasztalt ceg csinalja meg hat akkor most nem sirankoznank a lagos meg bugos netjatek miatt!
 • KeviN #4
  az hat....elinditottam a p3-700-on, fel giga rammal, geforce 2 gts-el, es jatszhatatlanul szaggatott 800x600-ban aaaaaa, 1 cseppet sem bugos :)
 • Dante #2
  francokat nem
 • CSOCSO #1
  szerintem az sima sem jo...