Gyurkity Péter

Júniusban jön a Diablo: Immortal

A játék ráadásul PC-n is megjelenik, a tesztelők kívánságának megfelelően.

A Diablo: Immortal utoljára csaknem két évvel ezelőtt szerepelt híreinkben, akkor arról számoltunk be, hogy a játék hosszabb szünet után végre életjelet adott magáról. A Blizzard eredetileg tavaly mutatta volna be a fejlesztést, a megjelenés azonban tovább csúszott - most viszont végre megismertük a pontos dátumot.

A stúdió egy rövidebb videóban árulta el, hogy a sorozat legújabb tagja június elején jelenik majd meg a piacon, bár az elérhetőség az első körben még nem lesz teljes, hiszen számos ázsiai ország csak a hónap végén iratkozik majd fel a listára. Érdekesség, hogy ez az első olyan fejlesztés, amelyet már a kezdetektől fogva hordozható készülékekre szánnak, bár a helyzet némileg módosult, hiszen a bétát tesztelők visszajelzései alapján az Android és az iOS mellett PC-re is megjelenik majd a játék, erre tehát a jelek szerint kellően erős keresletet láttak. Egyelőre annyit árultak el, hogy a nyílt béta válik majd elérhetővé a személyi számítógépeken, ezt azonban nyilván a hivatalos megjelenés követi majd a sorban.


A támogatott platformok listájának kibővülése elsősorban a vezérlés terén hoz majd magával további változásokat. A játék mindegyik platformon támogatja majd a különböző kontrollereket, PC-n azonban a billentyűzet és az egér alkalmazásával is megfelelő módon irányíthatjuk majd karakterünket, eközben pedig a cross-play és a cross-progression funkciója is megjelenik, vagyis ismerőseinkkel bármelyik platformon keresztül gond nélkül játszhatunk majd, az elért eredményeket pedig platformváltás esetén is megőrzi majd az alkotás, a Battle.net felhasználói fiók jóvoltából.

Az Immortal június 2-án fut majd be, 8 eltérő zónával, egyedi összecsapásokkal, a fejlesztő ígérete szerint megfelelő formában és élménnyel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Cryalot #2
    :D

    Ja utóbbira mondják utóbb hogy "cope"
    :D
  • zola2000 #1
    Szóval hallgattak a kritikára és jön pcre is, valamint ha több mint öt évig készült akkor biztos jól kidolgozták.

    Vagy bilibe lóg a kezem.