Ötvös Tibor

Életjelet adott magáról a Diablo: Immortal

Életjelet adott magáról a Diablo: Immortal.

Elég nagy botrányt kavart a Diablo: Immortal két évvel ezelőtti bejelentése és láthatóan a Blizzard is próbálja kicsit kivárni, míg a legtöbben elfelejtik az "Ezt komolyan gondoltátok?" hozzászólást. Ez jól látszik abból, hogy nagyjából évente kapunk új videót vagy bármilyen információt a játékkal kapcsolatban. Ma például érkezett egy újabb, a játékmenetre koncentráló trailert, mely talán kicsit megenyhíti a rajongókat.

A sztori a Diablo III-ban megismert Wortham városában indul majd, de zen felül több, a sorozatból megismert területre visszatérhetünk. Persze lesznek új részek is, ugyanakkor minden egyes karakter Ultimate képességeket is kap. A Barbár esetében ez azt jelenti, hogy nagyobb területet tudunk betámadni és az ott lévők életerejét is elszívhatjuk. A Demon Hunter megszórja a körülötte lévőket lövedékekkel és gyorsabb is lesz. A Monk odateleportál egy ellenfélhez és jól megcsapkodja, majd a halála után egy hatalmas vihart is generál. Végül pedig a Wizard egy elektromos támadást indít és képes mozogni is a támadás közben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #2
    Lehet, hogy azért, mert várnak, hogy az emberek már ne asszociálják vele annyira azt a balhét, hogy egy kínai mobilos játék jön Diablo 4 helyett. :D
  • morguldae #1
    Ennek már rég ki kellett volna jönnie. Nem értem minek húzzák már eddig.