Gyurkity Péter

Márciusban jön a Diablo IV

A fejlesztők egy hivatalos előzetessel jelezték a korai hozzáférés kezdődátumait.

A Blizzard Entertainment meglehetősen hosszú ideje tartja lázban a Diablo-széria rajongóit, hiszen a sorozat első példánya már 27 évvel ezelőtt jelent meg a piacon. Most érkezőben van a sorrendben negyedik családtag, amely a fő vonalat folytatja, először egy korai eléréssel, majd pedig a nyílt bétával, mielőtt a teljes verzió is elérhetővé válik.

A franchise kapcsán nem is olyan rég számoltunk be arról, hogy a Diablo Immortal megjelenése óta máris milliókat söpört be, ezt pedig annak ellenére tette, hogy a játékosok egy része nem igazán volt megelégedve az új fejlesztéssel. Nem kell azonban már sokat várnunk a soron következő változatra, hiszen a Diablo IV várhatóan az idei nyáron jelenik majd meg, akik azonban a korai elérést célozzák meg, azok már márciusban kipróbálhatják a játékot. Mindezt egy most közzétett hivatalos előzetesből tudjuk meg, amely 4 percen keresztül nyújt bepillantást az új alkotásba.


A fejlesztők által közzétett videóban meglehetősen véres és nyomasztó jelenetek sorát tekinthetjük meg, ennek alapján nem számíthatunk kifejezetten vidám barangolásra a Diablo világában. Maga a háttértörténet természetesen ezen új jelenetekkel, azok szálaival folytatódik, ezekbe szintén bepillanthatunk az új videó révén, a legfontosabb részlet azonban a korai hozzáférés, valamint a nyílt bétateszt indulási dátuma, amely sorrendben március 17. és március 24.

Tekintettel arra, hogy a tervek szerint júniusban debütál majd a sorozat új példánya, a cégnek durván két hónapja lesz a megmaradt hibák kiszűrésére és azok javítására.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #8
    Mégha egy indie játék lenne valami kezdő csapattól, de a Diablo néven már hatalmasat kaszálva, komoly rutinnal erre a förmedvényre volt képes a Blizzard. Szégyen.
    Persze még alakulhat, szokásosan csúsztatva a megjelenést, de csodát nem várhatunk.
  • Kancsalborz #10
    Akkó' tudod mit ?
    Igazad van...XD
  • Tetsuo #7
    Az izometrikus nézet, a szegényes, gyakran ismétlődő egyszerű mintájú környezet, a hasonlóan primitív mozgás nem lehet kifogás semmilyen játékstílushoz 20023-ban. (16. perctől gameplay)


    Ellenben egy 7 évvel ezelőtti gameplay a Witcherből:


    .


    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2023.03.06. 11:33:43
  • Tetsuo #5
    Teljesen lényegtelen a vaskalapos kategorizálásod, a nerd gamer tudálékosságról nem is beszélve. A legtöbb vásárló igenis a Witcherhez fogja hasonlítani. Különben is miért ne lehetne ahhoz a (nem csak grafikai) komplexitáshoz hasonlítani?
    A Witcher 3 szerintem nem tökéletes játék. Tele van játékmeneti hibával, túl repetitív stb., mégis egy etalonná vált az ARPG-k között - megkerülhetetlenül. Egy küszöböt határoz meg, amit ezután bármely ARPG vagy megugrik (esetleg megközelít) vagy nem.
  • Kancsalborz #5
    Lehetne hogy kihagyjuk azt a szokásos részt, ami ilyen esetekben 99,9%-ban lejátszódik minden internetes fórumonon bármely témában, hogy ahelyett hogy azt mondanád pl: "ja, most tenyleg hülyeségeket irtam", vagy "rosszul fogalmaztam, nem ezt akartam írni" -mert egyébként ez személyed értékéből semmit nem vonna le, mindenkivel előfordul, velem is, mással is, inkább beírsz még huszonötezer f@szságot, csak hogy magad előtt védd azt amit egyébként kár, mert nem lehet? ;)

    Sem grafikai, sem stílusbeli, sem játékmenetbeli aspektusban nem állja meg a helyét az "összehasonlításod"

    Nemhogy almát körtéhez hasonlítasz, inkább almát tekerőlanthoz...

  • Tetsuo #2
    Ökörség az lenne, ha valaki azt mondaná, az új Diablo folytathatja a grafikai fejlesztések kihagyását, mivel a játékosok egyáltalán nem hasonlítják olyan etalonokhoz, mint a Witcher 3.
  • Kancsalborz #2
    "Minecraftos pixelhalmaz", meg a "Witcher 3 ellen kell felvenni a kesztyűt" ???

    Még jó hogy a Szaturnusz keringési periódusát vagy a BKV menetrendjét nem hasonlítottad össze vele...
    Kb. ezeknek is annyi közük van a Diablo-hoz.


    Nem egyszerűbb azt írni hogy "engem nem érdekel a game" vagy "nem szeretem ezt a játékot" ha már véleményezni akarsz,(amivel természetesen semmi bajom nincs,;szíved joga) mint ekkora ökörségeket ?

  • Tetsuo #1
    A Diablo mindig a "cinematic scene"-ekkel jött, a játék meg repetitív, minecraftos pixelhalmaz. Régen könnyű dolguk volt, de most látványban, játékmenetben a már koránt sem új Witcher 3 ellen kell felvenni a kesztyűt.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2023.02.23. 18:04:10