Gyurkity Péter

Bevágással jön a Motorola One Power

Ez pedig hátoldalán is az iPhone X-re hajazna, a maga iker-kamerájával.

A Motorola háza táján több érdekes hír is felbukkant az utóbbi hetekben, május második felében például a Moto G6 újabb változatáról olvashattunk, amely viszont az anyacég szoftverét kapta meg. Most egy vadonatúj fejlesztés bukkant fel a világhálón, ez pedig több eltéréssel futna be.

Egy jól ismert külsős szivárogtató oldalán jelent meg a fotó, amely az eredetileg napvilágot látott rendert követte, nagyjából egy héttel később. Eszerint a Motorola valóban dolgozik a One Power névre keresztelt okostelefonon, amelynek előlapján már csak egy vékonyka káva maradna meg, ezt pedig a divatos notch, vagyis a bevágás egészítené ki. A hátoldal ugyan nem látható ezen a képen, ám az egy héttel korábban kiszivárogtatott render megmutatta ezt nekünk, mégpedig egy iker-kamerával együtt, miközben a kivitel ott is erősen hajazott az iPhone X esetében alkalmazott dizájnra. A telefon az Android One program részeként jelenne meg, így gyorsan megkapná a különböző frissítéseket, ami mindenképpen jó hír.

A One Power jó eséllyel a Moto X4 frissítéseként bukkan majd fel, hiszen ez utóbbi volt a cég első Android One-programba tartozó okostelefonja. Hivatalos információ azonban még nem áll rendelkezésünkre a pontos besorolást és a specifikáció további részleteit illetően, így egyelőre csak találgatni tudunk ezzel kapcsolatban. Sejthető azonban, hogy a telefon egy középkategóriás megoldásként jelenik majd meg a piacon, erre pedig már belátható időn belül sor kerülhet, hiszen a sorrendben második kiszivárogtatás a munka folytatására, emellett konkrét eredmények és mérföldkövek elérésére utal.

Jelen pillanatban nincs elérhető információ a hivatalos megjelenést és a kereskedelmi árat illetően, ez minden bizonnyal az elkövetkező hetekben, hónapokban bukkan majd fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sydra #3
    Terjed a hülyeség, mint a vírus. Alig lehet már értelmesen kinéző telefont kapni.
  • wraithLord #2
    Az még hagyján, de sok gyártót nem zavar, hogy a notch nem egy egyszerű dizájnelem, hanem a káva nélküli telefonokhoz találták ki. Emiatt pedig ha kell, ha nem, mindenki notchot rakosgat a telefonjára, mikor az alján meg akkora kávát hagynak, hogy ráférne még egy EOS 1D is, nemhogy egy kis szelfikamera, beszédhangszóró és 2-3 szenzor (lásd LG G7, Oneplus 6 és társai). Ilyen erővel kicsit lejjebb is el lehetne helyezni a kijelzőt, és máris lenne fent hely nekik notch nélkül is.
  • kvp #1
    Tovabbra is hulyesegnek tartom. Annyit nem ad hozza a kepernyohoz, mint amennyit bonyolit a szoftvereken az ha nem 100%-osan egy teglalap a kijelzo. Mondjuk en a lekerekitesekkel is igy vagyok, tehat a hasznos kepernyoterulet az valahol az ilyen pixelhianyos csikok levagasa utan megmarado terulet.

    Magam reszerol egy sima szogletes telefon boven eleg lenne es ha mar nagyon akarnak ra kijelzo oldali kamerat, akkor kerulhetne az egyik sarokba is, a kijelzo es a keszulek szele kozti peremre. (ha oda nem fer el a szenzor, akkor egy kis fix prizmaval, kvazi periszkop szeruen beepitve)