Gyurkity Péter

Képeken a Moto Z3 Play

A méretes telefonról további képek bukkantak fel, a megjelenés közel lehet.

A Lenovo háza táján legutóbb arról számolhattunk be, hogy egyszerre 6 új telefon mutatkozott be, ezek révén pedig megismerhettük a Moto G- és a Moto E-sorozat idei tagjait. Most egy további példányról jelentek meg képek, de a hardver jelentős részéről is van némi információnk.

Nem is olyan rég még renderképek bukkantak fel a Moto Z3 Play típusról, ezeket azonban a napokban fotók egészítették ki, amelyek visszaigazolni látszanak az eredeti értesülés valódiságát. A képeken egy meglehetősen méretes készüléket látunk, amelynek hátoldali iker-kamerája jelentős mértékben kiemelkedik a burkolatból. A többé-kevésbé megszokott csatlakozókat is megtaláljuk itt, ezek révén a Moto Mod kiegészítőket rögzíthetjük, a hardver további részeit illetően azonban kénytelenek vagyunk egyéb forrásokra és az általuk közzétett információkra támaszkodni.


Ezen egyéb források ugyanis a közelmúltban már kiszivárogtatták, hogy a készülék egy kereken 6 hüvelykes kijelzőt kap, amely az 1080p felbontást és az oly divatos nyújtott kivitelt teszi majd számunkra elérhetővé (a 18:9-es képarány formájában). A teljesítményt a Snapdragon 636 chip hivatott biztosítani, ez nyilván nem az abszolút csúcskategóriát képviseli, de nem is kell nagyon szégyenkeznie a főbb számok tekintetében, míg a 4 GB memória és az alapesetben 64 GB-os belső tároló szintén tűrhetőnek mondható. Érdekes módon az ujjlenyomat-olvasó nem jelenik meg a felvételeken, egyes hírek szerint azonban a kávába integrálnák azt, ami még visszaigazolásra vár.

Azt még nem tudjuk, hogy a telefon pontosan mikor és milyen áron jelenik majd meg, ez azonban már nem lehet nagyon messze.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!