3
  • Sydra
    #3
    Terjed a hülyeség, mint a vírus. Alig lehet már értelmesen kinéző telefont kapni.
  • wraithLord
    #2
    Az még hagyján, de sok gyártót nem zavar, hogy a notch nem egy egyszerű dizájnelem, hanem a káva nélküli telefonokhoz találták ki. Emiatt pedig ha kell, ha nem, mindenki notchot rakosgat a telefonjára, mikor az alján meg akkora kávát hagynak, hogy ráférne még egy EOS 1D is, nemhogy egy kis szelfikamera, beszédhangszóró és 2-3 szenzor (lásd LG G7, Oneplus 6 és társai). Ilyen erővel kicsit lejjebb is el lehetne helyezni a kijelzőt, és máris lenne fent hely nekik notch nélkül is.
  • kvp
    #1
    Tovabbra is hulyesegnek tartom. Annyit nem ad hozza a kepernyohoz, mint amennyit bonyolit a szoftvereken az ha nem 100%-osan egy teglalap a kijelzo. Mondjuk en a lekerekitesekkel is igy vagyok, tehat a hasznos kepernyoterulet az valahol az ilyen pixelhianyos csikok levagasa utan megmarado terulet.

    Magam reszerol egy sima szogletes telefon boven eleg lenne es ha mar nagyon akarnak ra kijelzo oldali kamerat, akkor kerulhetne az egyik sarokba is, a kijelzo es a keszulek szele kozti peremre. (ha oda nem fer el a szenzor, akkor egy kis fix prizmaval, kvazi periszkop szeruen beepitve)