Szekeres Viktor

Főszereplőt cserél a Ted 2

A Ted három főszereplője közül mindössze kettő tér vissza a jövőre bemutatásra kerülő második részben.

A Deadline értesülései szerint új női főszereplővel fog készülni a Ted második része. A lap úgy tudja, hogy Seth MacFarlane filmjének folytatásában (melyet egyébként ismét a neves animációs guru fog rendezni) a visszatérő Mark Wahlberg mellett Amanda Seyfried fogja alakítani a központi karaktert. A színésznőt a rendező éppen idén bemutatásra került filmjében, a Hogyan rohanj a vesztedbe? című westernkomédia forgatása során ismerte meg.

A hírek szerint MacFarlane egyébként még mindig a Ted második részének összerakosgatási fázisában van, de már most úgy tűnik, hogy Mila Kunis első epizódban megismert karaktere mindössze egy apró szerepet fog kapni a filmben - ha ugyan feltűnik benne. Természetesen Wahlberg és Seyfried mellett a film legfontosabb szereplője Ted, a maci lesz, akinek a hangját MacFarlane fogja kölcsönözni.

A Ted 2 amerikai premierjére 2015. június 26-án kerül sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sequoyah #3
    Mila Kunis és Seth MacFarlane eleve régi jó párost alkotnak:)
  • Wittgen #2
    Igen, kár Kunis-ért. Szerintem sokkal jobban illik az ilyen McFarlane-stílusú közegbe, mint Seyfred, de lehet, hogy a szöszi rám cáfol majd a westernben. Kunis és Wahlberg jó párost alkottak.
  • Hirvaer #1
    Kár.