Szekeres Viktor

Itt a Másnaposok-paródiafilm előzetese és plakátja

Az elmúlt hetekben legalább négy paródiafilm került bemutatásra, vagy kapott erőteljes marketinges lökést egy előzetes megjelentetésével. Ezúttal egy Másnaposokat (is) kifigurázó film tűnt fel a színen.

A The Hungover Games címe és tartalma alapján lehetne akár a Másnaposok, akár Az éhezők viadala paródiafilmje, de mivel a szereplők és az alapszituáció a népszerű komédiára hajaz, ezért hivatkozzunk mondjuk az előzőre. Főleg, mert Az éhezők viadala már kapott egy konkrét paródiát (szigorúan csak DVD-re) The Starving Games címmel. Szóval a Másnaposokat és Az éhezők viadalát kifigurázó filmnek érkezett meg az első előzetese.


A film a tervek szerint mozis premiert fog kapni 2014-ben. A történetben egyébként több film is megkapja saját paródiáját, köszönhetően annak, hogy a sztoriban szereplő körzetek különféle tematikák alapján lettek megalkotva, így van szuperhős körzet (képregényes paródia), Középfölde körzet (A hobbit-paródia), A bábos körzet (Ted-paródia), sőt, még Johnny Depp körzet (A karib-tenger kalózai-paródia). A The Hungover Gamest az eddig kisebb produkciókat jegyző Josh Stolberg rendezte.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nessboth #2
    Reménykedtem, hogy nem látok golflabdával fejbedobott idős banyát, aki kidől poént, és hányós, fingós részeket. Ezért kap tőlem 1 esélyt.
  • Zombee #1
    Jonathan Silverman, Tara Reid, Robert Wagner... úristen! Pedig egyikük sem így kezdte.