Szekeres Viktor

Itt a nyár egyik legsikeresebb komédiájának előzetese

Nyáron Amerikában a Tammy fogja az egyik legnagyobb bevételt szakítani a komédiák közül.

Még nincs nyár, de már tudjuk, hogy melyik lesz az egyik legsikeresebb komédia? Természetesen. És ehhez még látnoki képességek sem kellenek. No, nem azért, mert nyáron mindössze hat nagyobb komédia kerül bemutatásra az amerikai mozikban, vagyis akár mindegyiket ki lehetne kiáltani "egyik legsikeresebbnek", hanem azért, mert a Tammy főszereplője nem más, mint Melissa McCarthy. Az a Melissa McCarthy, aki a Koszorúslányok hatalmas sikert, kitörést és Oscar-jelölést hozó mellékszerepe óta két komédiában volt főszereplő: a Személyiségtolvajt Jason Batemannel, a Női szerveket pedig Sandra Bullockkal tette 130 milliós bevételt meghaladó sikerré 35-40 milliós amerikai nyitóhétvégét követően.


És a fenti előzetesből úgy tűnik, hogy a legerősebb nyári időpontban, július elsején bemutatásra kerülő Tammyre is hasonló siker vár, ugyanis a stílus változatlan, a különbség csak annyi, hogy ezúttal McCarthy nem kap maga mellé egyenrangú partnert - Susan Sarandon kapott még kiemeltebb szerepet a filmben.

Egyébként a másik öt nyári komédia, ami érkezik a mozikba: a 21 Jump Street és a Gondolkozz pasiaggyal! második része (mindkettő nagy sikerű film folytatása, szinte fix 100 milliós bevételre számíthatnak Amerikában), az And So It Goe Michael Douglas és Diane Keaton főszereplésével, a Sex Tape Jason Segellel és Cameron Diazzal, valamint a Let's Be Cops, melyet Jake Johnson és Damon Wayans Jr. neve fémjelez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dark Messiah #3
    Ez most komoly?! Erre és a hasonlóan sz*r társaira van igény manapság? Trágárság, igénytelenség, idegesítő és tehetségtelen színészek....hová fajul ez a világ?
    Csak reménykedni tudok hogy egyszer megütik a már említett Monty Python szintjét....vagy Guy Ritchie-ét.
  • Zombee #2
    Amiket soroltál, bármikor megnézhetők, jók. Ilyen szarral meg nem kell foglalkozni. Csak nehogy bebukjon a tuti művésznő, mert akkor Viktorkának nem lesz igaza. Bár... bármilyen vígjátékot ki lehet nevezni a nyári egyik legsikeresebb komédiájának. Uwe Boll is minden évben elkészíti az év legsikeresebb filmjét, csak még van nála 5000 sikeresebb. De egyike annak az 5000-nek...
  • Yagami #1
    0:40-nél már ráztam a fejem, hogy "te jó ég, de ratyi". Komédia az...tragikomédia. Nem hiszem el (!), hogy a Tropic Thunder óta nem láttam még mindig valami tényleg vicces filmet :) De elég csak ilyen trailer-darabkákat megnézni korunk komédiáiból, mint a Másnaposokból, és köszi, intelligencia tovább áll.
    (Ohh, te dicső Gyalog-Galopp és Macskafogó, Fekete Vipera és Meghívás egy gyilkos vacsorára, Bud Spencer és Terence Hill-filmek, drága barátaim, még mindig titeket kell nézzelek?)
    Szerencsére "mesék"ből el vagyunk kényeztetve.