Szekeres Viktor

Előzetest kapott Jean-Claude Van Damme idióta komédiája

Amióta vége a kilencvenes éveknek, azóta alig láthattuk Jean-Claude Van Damme-ot a mozikban. Ezzel a belga színész is tisztában van, ezért a sok akciófilm között leforgatott egy komédiát is, mely talán érdekelni fogja a forgalmazókat.

Jean-Claude Van Damme, bár továbbra sem mond le az olyan tucat-akciófilmek gyártásáról, melyek messze elkerülik a mozikat, ismét megpróbálkozik a komédiázással. A február hetedikén bemutatásra kerülő Welcome To The Jungle ugyanis vérbeli vígjáték lesz, melyben ráadásul remek komikusok lesznek a belga színész partnerei, többek között Ron Huebel és Kristen Schaal is, de mellettük még olyan ismert színészeket láthatunk, mint Adam Brody, Megan Boone és Dennis Haysbert.


A hírek szerint egyébként a Welcome To The Jungle moziban is látható lesz, de valószínűleg nem sok vásznon fogják vetíteni, hiszen a mozis premier időpontja egyben a VOD-bemutató dátuma is - no meg a gyártó neve sem véletlenül Universal Pictures Video. A történet egyébként pár irodai dolgozóról fog szólni, akik egy céges pihenő/összetartás során egy lakatlan szigetre kerülnek - egy egykori tengerészgyalogos társaságában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Vagy én vagyok műveletlen, vagy nem jött át az irónia, de biztos, hogy ezek ismert színészek? A film jópofának tűnik, csak legyen tényleg idióta.