Szekeres Viktor

Vince Vaughn többé nem vicces

Vince Vaughn pár éve még biztos sikert jelentett annak a komédiának, melyben szerepelt, azonban egy ideje a közönség besokallhatott, ugyanis a színész filmjei egymás után buknak meg.

Nem is olyan régen Vince Vaughn még box office-tényezőnek számított, filmjei (főként komédiák) nagy sikert arattak. Az Ünneprontók ünnepe például 200 millió dollárt meghaladó bevételt ért el Amerikában, de a Szakíts, ha bírsz, a Páros mellékhatás és a Négy karácsony is 100 millió dollár fölé került - 4 év alatt 5 főszerepe volt, de még a leggyengébben teljesítő Télbratyó is jó volt Amerikában 72 millió dollárra. Azóta viszont...

Talán kiszeretett a közönség Vaughnból? 2011-ben A dilemma, 2012-ben a Kertvárosi kommandó, idén pedig a Gyakornokok sült be csúnyán a mozikban - mindegyik film 60-70 millió dollárból készült, azonban hazájukban csak 35-45 millió dollár bevételt hoztak összesen. A negatív szériát pedig úgy tűnik, hogy a komikus pénteki premierje, az Elpuskázva (Delivery Man) fogja megkoronázni, ugyanis a jóval kevesebb pénzből, 26 millió dollárból gyártott komédia már előző bukásainak nyitóhétvégi teljesítményét (12-17 millió dollár) sem érte el, csak alig 8 millióval debütált, ami kábé 20-25 milliós összbevételt jelenthet Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!