Szekeres Viktor

Nácik, harci dinoszauruszok és vikingek a Kung Fury előzetesében

Igen elborult filmre keresnek támogatókat az internetes közösség segítségével. A címe Kung Fury.

Kung Fury lesz a 80-as évek zsarufilmjeinek alapjaira építkező filmnek a címe, melynek alkotói a Kickstarteren próbálnak pénzt szerezni az elkészítési költségeket fedezendő. És épp azért lehetünk biztosak abban, hogy elkészül a film, mert a netezők máris összedobták a kért 200 ezer dollárt az utómunkálatokra, sőt, a projekt a hír írásának pillanatában 307 ezernél tart majdnem 8200 támogatónak köszönhetően - és még 27 nap hátra van az adományozási időszakból.


Az elborult és abszolút önmagáért beszélő előzetes alapján a Kung Fury vérbeli akciókomédia lesz nácikkal, dinoszauruszokkal és vikingekkel, és persze egy időutazó kung fu zsaruval, akinek a célja Adolf Hitler megállítása. A filmet David Sandberg írta és rendezte, a forgatásra zöld háttér előtt került sor Canon 5d kamerával, míg a lassított felvételeket Sony FS700-rel vették fel.

A tervek szerint a 30 perces film novemberben kerülne fel ingyen elérhető formátumban a netre, de ha a támogatottság szintje meghaladja az egymillió dollárt, akkor a producerek elkezdhetnek tárgyalni egy nagyobb stúdióval, hogy a forgatókönyv átírása révén egy egészestés játékfilmet hozzanak ki a Kung Fury-ból.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • WhiteStar #1
    ez kib.szott beteg :D de tetszik :D