Szekeres Viktor

Saját filmet készítenének Pókember egyik nagy ellenségének

Már korábban is tervezték, hogy saját mozifilmet kap Venom, de végül egyik projektből sem lett semmi. Most azonban a semmiből ismét a felszínre tört egy Venom-mozifilm terve, melyre már egy rendezőt is kinéztek.

A The LA Times értesülései szerint Josh Trank, az idei év egyik nagy sikerének, Az erő krónikájának (The Chronicle) rendezője tárgyalásokat folytat egy olyan filmről, mely Pókember egyik nagy ellenségéről, Venomról szólna. Mindez azért is meglepő hír, mert nemrég még arról volt szó, hogy Trank lehet az, aki egy reboottal felélesztheti a jobb sorsra érdemes Fantasztikus Négyes franchise-t, mely két pocsék film után eltűnt a süllyesztőbe.

A földönkívüli szimbióta először a The Amazing Spider-Man 1984-es 252. számában jelent meg, akkor Peter Parkerrel kapcsolódott össze, aki idővel meg tudott szabadulni tőle, így Eddie Brock, a fotós lett az új gazdatest, így jött létre Venom. Persze azóta több gazdatestre is talált a szimbióta,mely Sam Raimi harmadik Pókember-filmjében is szerepelt - s ki tudja, talán a Pókember-rebootban is szerephez juthat. A Sony egyébként már korábban is kacérkodott egy Venom-spinoff gondolatával, azonban az új verzió a hírek szerint teljesen független lenne a korábbi tervekhez készült forgatókönyvektől, miképp a Pókember 3-tól is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • COOLancs #6
    Nem rossz, de Venom előtt tudnék képzelni néhány jobb képregény karaktert is pl. Silver Surfer, Zatanna stb...
  • bcrics #5
    Nem kell egy végletekig szétgyúrt 2lábút berakni, a testalkata megfelel.

    A figurát meg kisujjból hozná, neki lett kitalálva a karakter.
  • Marinecorps #4
    Inkább egy tőle sokkal erőteljesebb, kigyúrtabb ember lenne a megfelelő venomnak.
  • Zombee #3
    Megtorlónak jó volt, de falon mászkáló hősnek nem tudnám elképzelni, túl erőteljes testfelépítésű.
  • NovaTerra #2
    Miért is?
  • bcrics #1
    Ez a more kurvajó Venom Lenne.