Szekeres Viktor

Adam Sandler társasjáték-film főszereplője lett

Nem csak a Torpedóból és a Monopoly-ból terveznek társasjáték-filmet készíteni Hollywoodban, hanem a Candy Landből is. A csali ezúttal nem a rendező neve lesz, hanem az egyik szereplőé, Adam Sandleré.

A Columbia Pictures, a Happy Madison és Hasbro, Inc. közös gyártásában fog elkészülni a Candy Land című élőszereplős film, mely, mint azt a Hasbro részvételéből ki lehet találni, a hasonló című, nálunk Cukorfölde címen is kapható, leginkább kisgyerekek által játszott társasjátékból fog készülni. Illetve természetesen nem a játékból készül, hiszen annak nincs története, de valószínűleg a tábla által sugallt cukorvilágban fogják elhelyezni a készítők a történéseket.

A Happy Madison produkciós cég részvételéből pedig azt sejthetjük, hogy Adam Sandler is részt fog venni valamilyen formában a Candy Land-filmben. Nos, Sandler nem csak producer lesz, hanem egyrészt Robert Smigellel a forgatókönyvet is fogja írni, s még az egyik főbb szerepet is elvállalta. A Candy Land-filmet az a Kevin Lima fogja rendezni, aki a nagysikerű, világszerte 340 millió dollár bevételt elérő Bűbájt (Enchanted) is készítette 2007-ben, azóta viszont meglepetésre nem láthattuk filmjét.

A producerek elárulták, hogy a Candy Land családi kalandfilm lesz, s azt is, hogy azért készítik el a filmet, mert "a Candy Land több, mint egy játék. Egy olyan márkanévről van szó, amelyet gyerekek, szülők és nagyszülők ismernek és imádnak." (Ez utóbbi kijelentés persze erős túlzás, hiszen a rettenetesen primitív és unalmas játékmenet szülők millióival utáltatta meg a játékot, a "szeretet" mindössze abból fakad, hogy már 2-3 évesek is zokszó nélkül megtanulhatják a szabályokat.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!