Szekeres Viktor

Hulk pusztít a The Avengers legújabb előzetesében

Természetesen A bosszúállók gyártója is kihasználta a 100 millió tévénéző előtti reklámozás lehetőségét, s ennek örömére a fél perces Super Bowl-előzetesnek elkészítették az egy perces, bővített verzióját is.

A vasárnapi amerikaifoci-bajnokság döntőjének közvetítése alatt legalább 100 millióan látták Amerikában A bosszúállók (The Avengers) legújabb előzetesének fél perces verzióját. Szerencsére a netre is került a bővített, 1 perces spot, mely természetesen roskadozik az akcióktól (manapság ennyi bőven elég a nézők moziba csábításához) és az új jelenetektől, ráadásul a végén még az eddigi "rejtegetett" Hulkot is megnézhetjük akció közben.


Sőt, ebben a promóban még a rosszfiúkra is vethetünk egy pillantást, s egy snitt erejéig a Thorból ismert Loki karaktere is feltűnik, aki ismét a főgonosz szerepében fog tetszelegni, azonban ezúttal nem csak testvére, hanem egy teljes szuperhős csapat fogja felvenni ellene a harcot. A májusi amerikai premier szerencsére ezúttal nem érint minket, hiszen mi már április 26-án láthatjuk Vasember, Thort, Amerika kapitányt, Hulkot, Fekete Özvegyet és Sólyomszemet - szinkronizálva és néhány moziban szerencsére 2D-ben is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)