Szekeres Viktor

Az új Batman rekordját is megdöntötte a The Avengers

Még sosem néztek meg filmelőzetest egy nap alatt annyian, mint a The Avengers új trailerét az iTunes-on. A Marvel Studios új filmje ráadásul nem kisebb hőst előzött meg, mint a Denevérember.

A The Avengers, azaz A Bosszúállók új előzetesét (itt látható magyar szinkronnal) 13,7 millióan nézték meg iTunes-on a premiert követő első 24 órában, s ezzel a Marvel Studios új rekordot állított fel, hiszen trailert ennyien ilyen hamar még sosem vettek szemügyre. A régi platformrekord sem annyira régi, hiszen azt pár hete A sötét lovag: Felemelkedés (The Dark Knight Rises) előzetese állította fel. A papírforma szerint A Bosszúállók is csak addig fogja birtokolni ezt a címet, míg meg nem jelenik Christopher Nolan harmadik Batman-filmjének új trailere.

Az előzetes sikere, illetve a The Avengers várási foka természetesen nem meglepő, hiszen a film olyan, egyedül is sikeres szuperhősöket hoz össze, mint Vasember, Hulk, Thor és Amerika kapitány. A filmet az elmúlt időszakban képregényíróként hatalmas népszerűségre szert tevő Joss Whedon rendezte saját forgatókönyvéből, melyek saját és Zak Penn ötletéből készített.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #5
    +1:) Barki barmit is mond, Ledge Jokere koroket ver Nicholsonra (aki oriasi szinesz, csak eppen nem Jokerkent) A zsenialis orult figuraja brutalisan jol meg van mintazva vele, mig a Nicholson altal megformalt Jokerrol nehezen kepzeltem el, hogy barki is onkent kovetne, addig Ledge Jokeret meg en is szivesen:D
  • narumon #4
    Szerintem meg az ilyen képregényes stuffokból az utolsó két batman volt messze a legjobb, olyannyira, hogy mellette az összes másik félelmetesen bengának tűnik...
  • Molnibalage #3
    Leszarom a sok droid által összehozott pontszámot. Mindkét új batman film totálisan feledhető volt számomra, ahogy a képregényadaptációk közül is mind. Sikerült mindent totálisan eltolni. Az utolsó jó képregény adaptáció az X-Men 2 volt. Hát azt sem tegnap mutatták be...
  • Interfan #2
    Tré hát, a kritikák és az osztályzatok is ezt mutatják.:)
  • tibisan #1
    elnézve az előzeteseket ( már amit elárulnak a filmek storyjából )a filmek közül a batman film tűnik a kevésbé érdekesnek , én legalábbis már nem vagyok annyira meghatva tőle , a 2 eléggé tré lett , legalábbis a 2.fele ..miután elkapták , azt megszökött a góré már csak ül az ember, azt a csak harvys szál fut.. a semmit nézzük 1 órán át..
    ha ebből indulunk ki , meg hogy egy jegy áráért nézhetünk egyszerre 3-4 macskajancsit , akkor az marvelos lesz a befutó , nálam legalábbis..