Szekeres Viktor

Véletlenül kiderült, kik lesznek a The Avengers rosszfiúi?

Hivatalosan még mindig nem közölte a Marvel Studios, hogy Loki mellett kik akarják majd elpusztítani a világot A bosszúállókban, de minden jel arra mutat, hogy valóban a Skrullok lesznek a rosszfiúk.

Amióta bejelentették A bosszúállók (The Avengers) című mozifilmet, azóta folyik arról a diskurzus, hogy ki lesz, vagy kik lesznek a film főgonoszai. Nos, az idővel kiderült, hogy Loki szerepelni fog A bosszúállókban, de hogy kik lesznek a szövetségesei, az sem az előzetesekből, sem a forgatási képekből nem derült ki, azonban már a kezdetektől fogva tartotta magát az a pletyka, hogy csak a Skrullok lehetnek ezek a rosszfiúk.


Hivatalos információ minderről még nincs, azonban az MTV Geek megszerezte z Mighty Battle Skill & Strategy Game névre hallgató, a film premierjével egy időben boltokba kerülő The Avengers-játék egyik figurájának a képét, s az bizony egy Skrullt ábrázol. Ez megerősíteni látszik azt, hogy a film számítógéppel generált rosszfiúi a földönkívüli alakváltók lesznek, de láttunk már olyat, hogy egy filmhez készült gyerekjátékban a mozis történetben nem szereplő figurák vannak, elég csak Deathstroke-ra gondolni a Sötét lovagos akciófigurák között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)