Szekeres Viktor

The Avengers-mozifilm: itt a vadonatúj előzetes előzetese

Itthon is láthatjuk élő közvetítés során a Super Bowlt, mely egyik reklámszünetében bemutatásra kerül A bosszúállók új előzetese. Más kérdés, hogy a hazai sportcsatorna a reklámokat nem veszi át.

Cseppet sem meglepő módon előzetest kapott A bosszúállók (The Avengers) mozifilm új előzetese. Ezúttal azonban nem hosszú mozis trailerről van szó, hanem egy 100%-ban a látványra építő tévés promóról, mely ennek megfelelően 30 másodperces lesz. A videó a vasárnapi Super Bowl alatt kerül majd bemutatásra, s ennek egyszeri adásba kerüléséért a Marvel Studiosnak, valamint a Disney-nek 3,5 millió dollárt kellett kifizetnie. (Arról nincs hír, hogy hányszor kerül bemutatásra a spot a Giants és a Patriots mérkőzése alatt.)


Az előzetes előzetese egyébként annak apropóján került fel a netre, hogy nemrég fejeződött be az író és rendező Joss Whedon, valamint Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson és Clark Gregg Twitter-chatje a rajongókkal. Ugyancsak mai hír, hogy a Marvel Studios szerződést között az IMAX Corporationnel, aminek köszönhetően A bosszúállók kópiája digitális remasterelésen esik át, így a film IMAX-mozikban is bemutatásra kerülhet világszerte – Amerikában május negyedikén, nálunk április 26-án.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!