Szekeres Viktor

Megvan a RED 2 rendezője

Scifit és komédiát is rendezett az, akit végül kiválasztottak a RED második részének elkészítésére, melyre szerencsére a legtöbb főszereplő vissza fog térni.

A The Hollwood Reporter értesülései szerint Dean Parisot fogja megrendezni a RED című képregény-adaptáció második részét. A Warren Ellis és Cully Hammer által készített képregény első, 2010-ben bemutatott epizódját Robert Schwentke dirigálta, akinek "leváltásával" kapcsolatban nincs információink, de szinte biztpsra vehető, hogy nem a stúdió elégedetlenségének köszönhető a távozása.

A mostanában tévésorozatok epizódjainak rendezésével foglalatoskodó Parisot legutóbb a Dick és Jane trükkjeit készítette el moziba, előtte pedig a Galaxy Quest - Galaktitkos küldetéssel aratott sikert. A tervek szerint Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich és Helen Mirren is visszatérne a folytatásra, mely a tervek szerint 2013 augusztus másodikán kerülhet bemutatásra. Az, hogy folytatódik a RED, nem meglepetés, hiszen egyrészt képregényből készült, másrészt pedig az eredeti film 2010 egyik meglepetés sikere volt: Amerikában 90, a világ többi részén pedig 109 millió dollár bevételt hozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!