Alex

Aprócska Sharp szenzor hatalmas felbontással

Minden eddiginél vékonyabb optikai szenzor-modullal jelentkezett a Sharp, ami lehetővé teszi, hogy még karcsúbb mobiltelefonokat használhassunk.

A Sharp friss bejelentése egy valódi újdonság, de nem olyan, amilyet a japán szórakoztatóelektronikai cégtől várnánk. Nem egy új tévét vagy okostelefont mutattak be, hanem egy új CMOS szenzorral dobnának nagyot: a cég 12,1 megapixeles 1/3.2-es méretű érzékelő-modult készített a jövő hordozható eszközei számára. Az oszakai társaság közlése szerint 5,47 milliméteres vastagságával ez az eddigi legkarcsúbb modul, ami lehetővé teszi, hogy kamerás telefonunk még vékonyabb legyen.

Az ezzel szerelt termékek képesek lesznek full HD (1080p) videófelvételre, fényereje F 2.5, és támogatja a lencseeltolásos képstabilizálást is. A próbagyártást már megkedzték, de a lehetőséges vásárló(k) még nem ismertek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • DeviloftheHell #4
    ja nagy felbontása van+apro=képminösége kb a hökamerákéval egyenlö :)
  • Inquisitor #3
    Gondolom a vékonysága ÉS a felbontása együtt a lényeg, mert ennél sokkal kisebb kamerát is láttam már Blackberryben. A cikkírót meg nem értem, a Sharp oprikai dolgok fejlesztésében (projektor pl.) eddig is ott volt a szeren.
  • HM #2
    Mobil zajgenerátor.

    "de a lehetőséges vásárló(k) még nem ismertek." nc
  • DjDano #1
    Ez a durva nem a fejed xD