MTI

Törölték a Magyar Gárdát az iwiwről

Törölte a Magyar Gárdát ismerőskereső-honlapjáról az iWiW Kft. - közölte Sólyom Balázs, a közösségi oldalt üzemeltető T-Online szóvivője.

Az iWiW Kft. a közösségi portál általános felhasználási feltételeinek megfelelően bármikor, bármelyik regisztrációt indoklás és figyelmeztetés nélkül törölheti, amennyiben a felhasználó nem természetes személy vagy a regisztrációra a közösségen belülről érdemi panasz érkezik - hangsúlyozta Sólyom Balázs, hozzáfűzve, hogy a törlés végleges, az adatok visszaállítására nincs lehetőség. Ezt a gyakorlatot az iWiW Kft. több mint egy éve következetesen folytatja, így számtalan hasonló esetben törölt már regisztrációt - tette hozzá.

A szóvivő elmondta azt is, hogy a Magyar Gárdára több száz panasz érkezett. Voltak, akik úgy lettek a szervezet ismerősei, hogy nem is tudtak róla, míg mások azt sérelmezték, hogy a Magyar Gárda ismerősnek jelölte őket. Sólyom Balázs beszámolt arról is: az iwiw felhasználói azt is jelezték, hogy a gárda regisztrációját más néven készítették, majd az összegyűjtött ismerősöket a Magyar Gárda név alá vitték át.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lux Ordo #121
    Húha, jó régen befejeződött itt az eszmecsere. No mindegy, azért megpróbálkozok feltenni egy kérdést, hátha valaki erre jár és válaszol is rá.

    Szóval, a Magyar Gárdával kapcsolatban nekem ködös néhány dolog. A neten találtam két honalpot is, a címük itt van: www.magyargardamozgalom.hu, www.magyargarda.hu Az odáig rendben van, hogy létezett egy Magyar Gárda Egyesület, amit betiltottak. Akkor ezen kívül akkor most létezik az original MGM, ami nemrég újáalakult Új Magyar Gárda Mozgalom néven, amit ezentúl már csak Magyar Gárda néven kell emlegetni, aztán ott van a Dósa féle Gárda. Végül is, most akkor mi a helyzet??
  • drob #120
    Magyar Gárda '56-os emlékműsora. Magyar Gárda '56-os megemlékezése. Tiszalök 2008.
  • Komolytalan #119
    Egy cikk egy zsidó származású magyarról, aki felvételét kérte a Magyar Gárdába. Éééérted: zsidó, aki a "nácik" közé kéri a felvételét. Lehet mégse csak tv2-t meg rtl klubot kéne nézni?
  • mogyi925 #118
    Honvédelem nem csak háborúzás lehet ám. A sorkatonák az árvízvédelemben is segítettek, ami nem azt jelenti, hogy védték az árvizet, hanem a lakosságot az árvíztől. :-D Ezen kívül fegyelemre nevelték őket. Nem mondom, hogy sorkatona akarok lenni, de aki akar, annak itt van még egy szervezet, ahol kipróbálhatja. Ezt csak megjegyzem, részemről már rég nem a Gárda a vita tárgya. Ráérünk szerintem a Gárdát elítélni akkor is, ha konkrét okot szolgáltatnak rá, ahogy elvileg a cigányokat (illetve konkrét, roma személyeket) sem illik bűnözőnek nevezni, míg nem bűnöznek.

    Ami a tömegek ártatlanságát illeti: provokátorok. Mindenütt vannak szélsőséges elemek, nem csak a kormány ellen tüntetők közt. Láttátok a Naplóban, hogyan köpködték a "békés" antifasiszta tüntetők szombaton az ott is fotózó, történetesen szélsőjobbos bloggert? Gondolom, hallottátok azt is, hogy a békés, Gárda-ellenes tüntetők egy újságírót meg is vertek. Egyik 19, a másik egy híján 20. Egy tömeget sokkal könnyebb vandalizmusra rávenni, mint egy néhány fős, akár részeg csoportot. Tömegben a felelősségtudat is oszlik, a létszámmal arányosan. Érdemes elolvasni Aronson Társas lény című könyvét. Ebben a felelősségről is szó van, és megemlíti a Milgram-kísérletet is, ami viszont a rendőrök brutalitása mögötti pszichológiára adhat magyarázatot. (Szintén összefüggésben van az egyéni felelősség és a felelősségre vonhatóság tudatának csökkenésével.) Szvsz tehát tömegben kevés kivételtől eltekintve (provokátorok; egyes szóbeszédek szerint szándékos provokáció volt tavaly ősszel, és azért jól jött a ribillió egyes, akár ellentétes politikai csoportoknak - az MTV-nél is 20 ember ostromolt, pedig többezren voltak a téren) mindenki ártatlan.

    A cigányokról korábban már írtam, ezt a thread-et hanyagolnám.
  • aaaaa #117
    Akor bűnös volt az összes ott lakó is, aki kimerészkedett az utcára.. De nem volt kijárási tilalom... Akkor miért is volt bűnös ???
    Nem zavar hogy megvertek ártatlanokat, hát komolyan gratulálok Neked.
    Tudtommal huszonharmadikán ÜNNEP... lett volna, ha nem lövik szét az ünneplőket. Az most teljesen mindegy , hogy milyen ürügyet , vagy provokációt találtak erre, hogy belelőhessenek a tömegbe.
    Amúgy a tömegben mindenki bűnös... Persze. Igazad van, sortüzet nekik, már 56-ban is bejött. Dicsérd még meg a földön fekvőket rugdosó "hős kommandósokat" is ,hogy milyen helyesen jártak el...



  • Ronny #116
    Ez egy elég bonyolúlt kérdés, de az abszurdum, hogy a törökökhöz több közünk lenne mint a szlávokhoz.

    Tessék egy kis genetika
    Haplogroup R1a1 (Y-DNA)

    és egy kis Index
  • Komolytalan #115
    Cigányoknak nem beszélnek a honvédelemről, valahogy mégis tőlük jobban tartok. De ha te nem akkor van számodra pár kalandtúra útvonalam, last minute, ingyen.
  • Komolytalan #114
    "Tömegben nincs ártatlan"
    Hátbaz, ehhez gratulálok hogy sikerült összehoznod. Q.rva jól hangzik, persze hazugság, de az lényegtelen. Szerintem vidd el az esti amőba gyűlésre, holnap már ettől lesz hangos az agitprop média meg a kormányzati kommunikáció.
  • mogyi925 #113
    Ez esetben csak gratulálni tudok, hogy felismerted egy tízmilliós ország 56 lakosában a legnagyobb problémát, ami minden bajok forrása.
  • xizor #112
    Nem örülök neki, csak tényszerűen beszéltem.És igen, ottvoltam saját felelőségemre, és még ígyse zavar, hogy megverték az "ártatlanokat" is.Tömegben nincs ártatlan, nelegyen ott valaki ha nem keresi a bajt, ergo énis bűnös voltam, de nem verettem meg magamat az egy másik dolog.