SG.hu

Több mint 1 millió egyedi látogató az iWiW-en

Új egyedi látogatottsági rekordot állított fel az iWiW: egy nap alatt több mint egymillióan kattintottak a közösségi oldalra a Webaudit felmérése szerint.

A legismertebb hazai közösségi portál, az iWiW pár napja átlépte az egymilliós egyedi napi látogatottsági határt, amely szám immár vetekszik más népszerű médiumok, műsorok olvasottsági, nézettségi indexével. Az egyre inkább "közművé" váló közösségi portál regisztrált felhasználói száma szintén folyamatosan nő, és már meghaladja az 1,8 millió főt.

"A rekord elsősorban a felhasználók bizalmának, növekvő "iWiW-ezési" kedvének, valamint a portál tudatos fejlesztésének és a háttérben lévő szerverpark sikeres bővítésének köszönhető" - hangsúlyozta Szabó Márton, az iWiW ügyvezető igazgatója. "A növekedés ugyanakkor az internetezés terjedésének is betudható. Kutatásaink szerint az iWiW-et az internetezők jó kétharmada használja."

Az elmúlt időszakban elért folyamatos növekedésre jellemző, hogy a napi látogatottság tavaly áprilisban, az iWiW akvizíciójakor 400 ezer körül mozgott, ami az auditált weboldalak napi egyedi látogatószám szerinti rangsorában a negyedik helynek felelt meg. Júliusban mért közel 500 ezer napi látogatószámával a közösségi oldal már a képzeletbeli dobogó harmadik helyére lépett fel, majd ez év januárjában meghaladta a napi 700 ezer egyedi látogatói számot. Ezt követően alig egy hónap alatt látványos növekedés történt e téren, amely az elért eredményen túl azért is különleges, mert az oldal csak az iWiW-en regisztráltak számára hozzáférhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • quentit #4
    "Ki nem szar bele az iwiwbe? egy lassú gány az egész állandóan ledob. "

    Magyarul pl. te használod és nem sz*rsz bele!
  • Béla bácsi #3
    Miért tennék fizetőssé? Ők örülnek hogy önként és dalolva mondasz el magadról mident.
  • Hegyikecske #2
    akkor ne használd, nem kötelező használni, nem kötelező elolvasni, valamint nem kötelező ide írni sem.
    Amúgy ha nem teszik fizetőssé, vagy valami nagy barmolás nem lesz akkor valószínű hogy tovább fog nőni...
  • pepe003 #1
    Ki nem szar bele az iwiwbe? egy lassú gány az egész állandóan ledob.