SG.hu

Nokia N70 már Magyarországon is

A Nokia október elején kezdi meg az áprilisban bemutatott Nokia N70 3G okostelefon szállítását Magyarországon.

A teljes okostelefon-funkciókészlet mellett két megapixeles kamerával, vakuval, és videohívásokhoz használható külső kamerával rendelkező Nokia N70 szolgáltatáskínálatát digitális zenelejátszó és sztereó hang teszi teljessé. "Büszkén mutatjuk be a Nokia Nseries nagy teljesítményű multimédiás termékskálánk második piacra lépő darabját" mondta Joe Coles, a Nokia képkezelő készülékeinek marketing-igazgatója. "A Nokia N70 kiválóan példája a legmodernebb technológiát, az elegáns formatervezést, és a multimédiás szolgáltatások átfogó kínálatát egyesítő Nokia Nseries készülékeknek. Egyszerű mobil fényképezés, kiváló minőségű fotók automatikus tárolása, zenehallgatás, e-mailek írása és olvasása, kedvenc internetes oldalaink nézegetése - a Nokia N70 igazi multimédiás számítógép."

Klikk ide! Klikk ide!
Nokia N70 - klikk a képekre a nagyobb felbontáshoz

A masina két megapixeles kamerája a "lecsúsztatás után kattintás" megoldással kapcsolható be, míg a külön exponálógombnak köszönhetően fotózás közben stabilabban tarthatjuk a gépet. A beépített vakut, hússzoros digitális zoomot, és többféle fényképezési beállítást kínáló szerkezettel helytől és időtől függetlenül készíthetünk fényképeket és videofelvételeket, melyeket e-mailben vagy Bluetooth vezeték nélküli technológia révén oszthatjuk meg másokkal.

Az XpressTransfer tárolómegoldással az összes új fotót és videofelvételt egyenként, vagy automatikusan a személyi számítógépre másolhatjuk. A készülék normál értékesítési csomagja az új Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.0 szoftvert is tartalmazza, amellyel a számítógépen tekinthetjük meg, kereshetjük, javíthatjuk, vagy oszthatjuk meg másokkal a fotókat és a videofelvételeket. A dobozban található LifeBlog szoftver multimédiás napló módjára automatikusan időrendbe szedi a multimédiás anyagokat és a szöveges üzeneteket.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
Nokia N70 - klikk a képekre a nagyobb felbontáshoz

A Nokia N70 okostelefon-funkciói között az e-mail mellékletek támogatása, internetböngésző, videó streaming, és olyan 3G szolgáltatások szerepelnek, mint a kétirányú videohívás és videomegosztás. Gyárilag telepített e-mail konfigurációló segít a felhasználók által kiválasztott mobil levelezőbeállítások gyors megadásában. A rendszer beállítását követően a felhasználó értesítést kap a befutó levelekről, amelyeket bejelentkezés után olvashat el. A telefon a Symantec Mobile Security beépített víruskereső és tűzfal megoldást is támogatja. A digitális zenelejátszóval, valamint FM rádióval felszerelt, és a Vizuális Rádió szolgáltatást támogató N70 zsebre tehető zenegépként is működik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Prince of Máté #5
    symbian 8.1 és n70en nem szaggat a hang, hála a 27 mega ramnak
  • Imremagdi #4
    symbián 8.0 fu rajta?
  • Cat #3
    nem svédek, finnek
  • Dinosaur #2
    Ja ez igaz, most vettem egy hónapja egy 6680-ast és tényleg szaggatózik. Ennyi pénzért azért ezt megcsinálhatták volna a svédgombócok.
  • ebertek #1
    Igen, csak lassan már ráférne egy processzorcsere is ezekre a telókra...
    6630-ban, 6680-ban és N70-ben ugyanaz a 220 MHz-s proci van. Már a 6680 is beszaggat néha zenehallgatás közben (ha pl. képeket nézel), képzelem, mit csinálhat az N70 az új csili-vili-háromdé-vektoros kezelőfelülettel.