Ötvös Tibor

GTA Remake áradat várható?

Nagyon úgy tűnik, hogy a Rockstar a GTA III, Vice City és San Andreas remakekkel jelentkezik legközelebb.

A Rockstar Games nem nagyon hajtja magát azon, hogy bármely sorozatát a közeljövőben folytassa. De igazából nekik van igazuk. A GTA Online továbbra is hasít, a GTA 5 hamarosan megkapja az új generációs változatait (mely ismét milliós eladást produkál majd), így nem hajtja őket a tatár. Szóval az biztos, hogy vége annak a korszaknak, mikor egy generáción 3 GTA jelent meg. Most inkább egy GTA jelenik meg 3 generáción.

A pletykák szerint azonban mégis készül valamivel a csapat. A Kotaku értesülései szerint ugyanis még az idén megjelenik a Grand Theft Auto 3, Vice City és San Andreas Remake, méghozzá egy csomagban. Az új kiadások az Unreal Enginet kapják maguk alá. Ugyanakkor arról is hallottunk, hogy a Red Dead Redemption is megkapja a maga remakejét, szóval új játékkal nem készül a csapat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • vato loco #4
    Azt nem értem miért csak 1 játékot ad ki a Roksztár minden egyes GTA engine / térképre. Régebben még próbálkoztak kiegészítőkkel, TBOGT, TLAD, most már azt se. Pedig még azok is túl karcsúak voltak. Csinálnak egy új enginet, megrajzolgatják a hatalmas pályát, aztán mikor már csak scriptelni kéne az eseményeket egy új játékhoz, na azt már nem... Ennél könnyebb easy money a világon nincs, de nem hajolnának le érte. Mintha direkt nem kéne nekik a pénz. Pedig a sok fan minden mennyiségben megvenné a GTA-kat. Ennek mi értelme...
  • Ender Wiggin #3
    De ezeket a játékokat nem lehet finomítani anélkül, hogy teljesen elveszne a lényeg. És éppen, hogy azok, akik kedvéért, akinek a twitter-bosszújától retteg mindenki, azok nem játszanak a játékokkal, azok nem nézik a filmeket és azok nem olvassák a képregényeket...
  • wraithLord #2
    Ha lényegét nem veszi el a sok pc, metoo, cancelculture meg genderbaromság, akkor végül is nem gond. Ez van, ilyen kort élünk, hogy most ezen kell lovagolni. Minden kornak megvoltak a maga baromságai, amit mindenáron bele kellett paszírozni a mainstream szórakoztatóipari termékekbe.
    Viszont normálisabban fog kinézni (remélhetőleg), és így az is tud vele játszani, aki érzékeny a grafikára. Az eredeti pedig marad úgy ahogy van, nem vész el semmi.
  • Ender Wiggin #1
    Ennek a lényege az, hogy az érzékeny (de ezekkel a játékokkal sosem játszó) csoportok seggét kinyalva minden sértő, szatirikus részt cenzúráznak sajnos.