Ötvös Tibor

GTA VI: női főszereplővel jön?

Érdekes pletykák jelentek meg a Grand Theft Auto VI kapcsán, melyeket persze érdemes fenntartásokkal kezelni.

Folyamatosan hallani különböző pletykákat a GTA hatodik része kapcsán, melyek többsége figyelemre sem méltó. Ma azonban igazán érdekesnek tűnő értesülések jelentek meg a The Know nevet viselő Youtube felhasználói oldalán és ide azért érdemes figyelni, mert többek között a Dark Souls III kapcsán is valódi hírekkel tudtak szolgálni, még a hivatalos leleplezés előtt. Szóval minden, ami innentől következik, az csak pletyka.

A GTA VI 2022-ben jelenik meg és két helyszínt kap: Vice City-t és Dél-Amerikát. Ez elsőre elég távoli a korábban hallott GTA: Tokyo vélt helyszínétől. A másik érdekesség, hogy bár az ötödik fejezetben láthatóan bejött a több szereplős történetmesélés, a hatodik résznek egyetlen hőse lesz, egy nő személyében. Ez elég nagy újításnak tűnik, ám mivel a Red Dead Redemption 2 is csak egy szereplőt kapott, így a szólózás még igaz is lehet. A Rockstar persze nem reagál, őket most a western játékuk foglalkoztatja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Mevris #5
  Amúgy én speciel örülnék egy női főszereplőnek (szeretek női karakterrel lenni), és szerintem már itt az ideje, hogy legyen egy. Csak pontosan ettől félek ez a negatív hozzáállás, amit itt a kommentekben is lehet látni, és máshol is ezt láttam. Ha mondjuk kb. egy 5 éve lett volna a GTA 5-ben az egyik karakter egy nő kevesebb lenne a negatívum. Ezért is utálom ezt a "modern" feminizmust, és "PC" kultúrát, mert ha valaki megemlíti a női karaktert egy Game kapcsán az egyik tábor egyből ócsárólja, hogy már megint liberális baromság miatt lesz ez, a másik pedig azért már megint "objectification", szóval csak reménykedem, hogy ez valamikor véget ér.
  Zárásként szerintem még mindig csak az számít hogy jól legyen megírva a karakter és élvezetes legyen a játék.
 • GSAgent89 #4
  NEEE!!! Könyörgöm csak nőket ne!!!
  Mekkora lenne már újra vice cityben játszani egy gta5 nél sokkal részletesebb és jobb grafikai kidolgozottsággal, csak mondjuk nem a 70 -es években mint anno a gta vice city hanem a jelen (2010-es) években ha nem is a megöregedett tomy vercenti-vel de mondjhuk benne lenne ő is....
  De könyörgöm bármit csak nőket ne! :(((((
 • Ender Wiggin #3
  Ennél jobb lenne, a korábbi részek remekül megírt főszereplőit (már, aki még él) hoznák vissza egy játékba.
 • Paddy #2
  Csak bele ne erőltessék ebbe a részbe a kötelező gender, pc, tolerancia, me2 és más elme betegségeket.
 • CairoJack #1
  Én örülnék neki. :)