Ötvös Tibor

Elérte a 100 milliót a GTA V

Átlépte a 100 millió példányos eladást a Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption 2 is már 17 millió kiszállított darabnál tart.

A Take-Two Interactive pénzügyi jelentése alapján bizony továbbra is a Rockstar Games játékai tűnnek a legjobb befektetésnek. Az idei kimutatásuk szerint ugyanis a Red Dead Redemption 2 már 17 millió kiszállított példánynál tart (azaz ez még nem mind a játékosoknál van), ami kimondottan szép kezdésnek nevezhető. Ráadásul hamarosan érkezik a Red Dead Online is, ami vélhetőleg még több rajongót vonz majd.

Közben az is kiderült, hogy a Grand Theft Auto V körüli felhajtás még mindig nem hajlandó elcsitulni, hiszen végre átlépte a 100 milliós eladott példányszámot is a játék. Ez pedig történelmi eredmény, hiszen eddig pusztán a Tetris és a MineCraft érte el ezt a határt. A nagy kérdés persze, hogy a Red Dead Redemption 2 is képes lesz követni a modern társát - vagy még le is körözi azt, hiszen hangulatát tekintve a western program üti a GTA V-öt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #4
  De ha ninc svásárlónál, csak esetleg a boltok piacán, akkor mi abban a jó? bemegyek bármelyik elektronikai szupermarketbe, ahol vannak játékok, és tele van GTA V-tel a konzol meg a PC polc. És alig árazták le ennyi év után...
 • Zombee #3
  A botok is vásárolt acc-al futnak.
 • raveride #2
  meg honnan is tudjuk, hogy nem csalták el? vagy hogy mennyi bot van benne? Hisz nem tudjuk/lehet ellenőrizni...
 • MiQ #1
  ... úgy könnyű, hogy kb. a harmada újravásárlás a sok bann miatt! >:)