Ötvös Tibor

Az évtized legsikeresebb játéka a GTA V

A 2010-es évek legsikeresebb játéka lett a Grand Theft Auto V.

Az NDP minden évtizedben megcsinálja a saját maga kis listáját, mely feketén-fehéren sorrendben teszi az eladások alapján az eltelt 10 év játékait. A 2010-2019 közötti eladásokat tekintve túl nagy meglepetés nem érheti a rajongókat, hiszen az élre a Grand Theft Auto V került. Az már érdekesebb, hogy a Call of Duty franchise tíz játékkal is képviselteti magát a Top 20-ban, így amíg ilyen jellegű eladásokkal bír a sorozat, túl nagy változtatásokra nem számíthatunk.

Érdemes még megemlíteni a Red Dead Redempiton 2-t, mely a hetedik helyre volt elég (érdekes, hogy a két Rockstar játék között csak a Call of Duty részek szerepelnek). A listán helyet kapott még természetesen a Minecraft és a Skyrim. Meglepő módon a sort a 2015-ös Battlefront zárja, ami megjelenésekor eléggé megosztotta a Star Wars rajongókat. Csak emlékeztetőül, a 2000-2009 közötti időszakban a Guitar Hero III - Legends of Rock vitte a prímet

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #2
    Sajnos eltaláéta a cég ami a sok hülyének kell: hibátlan , "korlátlan" szabadságérzés a virtuális világban. Ahelyett, hogy a valóságban élnének.
    Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2020.02.04. 04:51:40
  • Baker1 #1
    Én is a minap vettem meg. ;) :D