SG.hu

K-Pop együttessel reklámozza magát az LG

Az LG eddigi legambiciózusabb és legnagyobb elérésű kampányán dolgozik napjaink legnépszerűbb K-Pop fiúbandájával, a BTS-sel.

A Billboard Music Awards Top Social Artist kategóriájának 2017-es győzteseként is ismert együttes Dél-Korea legnépszerűbb zenei formációja. A BTS egy sor televíziós és közösségimédia-kampányban népszerűsíti majd az LG mobilkészülékeit, melyek közül az első a vállalat hamarosan érkező csúcskategóriás okostelefonja lesz. A BTS volt az első olyan K-pop együttes, amely felkerült a Billboard Top 10-es listájára, és amely fellépett az American Music Awardson is. Hatalmas rajongótáboruk van Amerika, Európa és Ázsia legfontosabb okostelefon-piacain. A banda legutóbbi számához készült videoklip, a Mic Drop március 22-ig 200 millió megtekintést ért el, ezzel pedig a csapat hetedik olyan videoklipje lett, amely elérte ezt a mérföldkőnek számító nézettséget.


Az LG és a BTS egy olyan sokoldalú marketingkampányon dolgozik majd együtt, amely reflektál az együttes hét tagjának színes személyiségére. A kampány fókuszában a banda tehetsége, attitűdje és a rajongókkal való kapcsolata áll, vagyis azok az értékek, amelyeket az LG a következő három hónapban bemutatkozó termékei is képviselnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)