Ötvös Tibor

Érdekes lett volna a Battlefront 4 alapötlete

Kiderült, hogy a Free Radical Design a Battlefront 3 mellett már a negyedik részt is tervezte és igen érdekes alaphelyzettel találkozhattunk volna benne. Luke a Sötét oldalon, míg Darth Maul a jó?

Az Electronic Arts sikeresen lerombolta a már addig sem túl erős Star Wars: Battlefront márkanevet, hiszen már az első DiCE rész is komoly vitákat kavart a rajongók berkeiben és a loot boxos második fejezet szinte mindenkinél kiverte a biztosítékot. Hamarosan ráadásul törvény is lesz, mely kötelezővé teszi a mikrotranzakciós megoldások jelenlétének feltüntetését a csomagoláson. Miközben a DiCE egyre csökkenti a Battlefront név értékét, addig egyre többször merül fel a Free Radical Desing, az első két fejezet fejlesztőjének neve és az általuk tervezett Battlefront 3 tervei. Ma pedig kiderült, hogy már a Battlefront 4 is készülőben volt.

Legalábbis tervek szintjén már elkezdődtek a negyedik fejezet előkészületei, melyek valóban izgalmas újításokat hoztak volna be a Star Wars univerzumba. Elég csak a lejjebb beszúrt képeket megnázni, melyeken a legszembetűnőbb a gonosz Chewbacca, a Sötét oldalra átállt Obi-Wan Kenobi és Luke alakja, de ugyanilyen meglepő a Jók oldalára került Dooku gróf és Jedi Maul (eredetileg Darth Maul néven ismerhettük meg). Az alaphelyzet szerint ugyanis Anakin végzett Yoda mesterrel és Padméval is, így Obi-Wan és ő maga is a Sötét oldal vezetőjévé váltak. A későbbiekben Dart Vader vette volna át az Uralkodó helyét, helyettese pedig Mace Windu. Szemben velük, a Jó oldalon Dooku gróf (aki Qui-Gon Jinn öltözékét viselte) és Jedi Maul álltak.

Chewbacca sosem vált volna szabaddá, így elég kemény ellenfélként jelent volna meg és szintén a Sötét oldalt szolgálta. Leia mindkét oldalt választhatta volna, ám Luke biztosan a Sötét oldalra állt át. A többi kép szintén elérhető az egyik oldalon, melyek további érdekességeket tartalmaznak a Battlefront 4 kapcsán. Eme információk fényében még sajnálatosabb, hogy a Free Radical Design nem kapta meg a lehetőséget, hogy befejezze a harmadik részt és még a negyediket is elkészítse. Kérdés persze, hogy a rajongói visszajelzések hatására milyen változtatásokat eszközöl majd a DiCE a Battlefront 3-ban.











Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CairoJack #1
    Hát nekem ez ökörségnek tűnik, nem érdekesnek.