Ötvös Tibor

Áprilisban nem tobzódunk a sikercímekben


Áprilisban a Quantum Break és a Dark Souls 3 lesz az a két alkotás, ami miatt talán érdemes lesz bekapcsolni a PC-t.

Míg márciusban azt sem tudtuk, hogy mikor melyik PC-s programmal szórakozzunk, addig áprilisban alig akad majd pár darab, ami miatt érdemes lesz bekapcsolni a gépünket. Április 1-én jelent meg az Adam's Venture: Origins, melyről talán többet nem is érdemes szólni. A kínálatból kiemelkedik az 5-én megjelenő Quantum Break, mely a Remedy legújabb alkotása és mely sajnos az eddig megjelent kritikák alapján közel sem lett olyan jó mint ahogyan azt vártuk. Persze mi inkább a saját szemünknek és tapasztalatainknak hiszünk, de azért érdekes ez a közepes fogadtatás.

A hivatalos szinopszis szerint Jack Joyce (Shawn Ashmore) hat éves távollét után visszatér Riverportba, a szülővárosába, hogy legjobb barátja, Paul Serene (Aidan Gillen) segítségére legyen annak fizikai kísérletei során. Mivel a támogatás megvonása a kísérlet végét jelentené, így mindenféle protokollt mellőzve kezdik el tesztelni a Jack testvérével, Dr. William Joyce-szal (Dominic Monaghan) közösen készített időgépet. Mindenféle figyelmeztetés ellenére elindul a kísérlet és természetesen balul sül el a dolog. Paul közel 20 évre eltűnik és miután visszatér, már a Monarch vállalat vezetőjeként meggyilkolja Willt és ezzel természetesen Jack haragját is kivívja.

8-án érkezik az MXGP 2: The Official Motocross Game, mely az elég nehéz és szűk rajongói réteghez szóló motocross folytatása lesz. Április 12-én aztán jön a hónap másik nagyágyúja, a Dark Souls 3, mely a népszerű akció-RPG-t bővíti trilógiává és melyet egy rajongó 102 perc alatt ki is pörgetett. Természetesen egy ilyen speedrun nem sokat számít és bizonyára több kalandot kínál a cím. A megjelenés után beszámolunk róla.

18-án pedig végre megjelenik a The Banner Saga 2 is, mely már elég régóta csúszik, de reményeink szerint megéri a várakozást. Április 26-án pedig újabb fejezetéhez érkezik a Hitman, hiszen megjelenik a Sapienza városára koncentráló csomag is. Májusban pedig ismét tobzódunk a blockbusterekben, érkezik a Doom, az új Mirror's Edge és a Homefront folytatása is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Palinko #1
    sztem a március is vérgyenge volt, ez az április is erősebb tőle, ha a singlekre összpontosítunk akkor igazából nem is volt semmi mert a hitmanből amit csináltak az szánalmas, inkább nem is foglalkoznék vele, Adr1ft érdekelt még ami szintén melléfogás volt. ilyen need for speedeket meg hagyjuk már :D