Ötvös Tibor

Májusban még lesz mivel játszani

Bár csökken a programok száma, de még májusban sem panaszkodhatnak a PC-s rajongók.

Májusban nem árasztanak el minket a kiadók, de szerencsére az a pár PC-s alkotás, ami megjelenik nagyon is érdemes lesz a kipróbálásra. Kezdetnek itt lesz mindjárt a Wolfenstein: The Old Blood, mellyel éppen ma foglalkoztunk a hivatalos gépigénye kapcsán. Az FPS 5-én érkezik meg digitális formában, fizikai adathordozón (alias lemezen) 15-től szólíthatjuk magunkhoz.

8-án a Project CARS, a Slightly Mad Studios legújabb autóversenye jelenik meg, mely már így is eleget csúszott ahhoz, hogy valóban egy remek versennyel gazdagodjon a gyűjteményünk. Május 11-én az Action Hank száguld be a monitorjainkra és meglátjuk, mekkora rivális lesz Sonic és Mario számára.


12-én a Final Fantasy 4: The After Years és a Windward próbálhat meg pár vásárlót megnyerni magának, majd 19-én érkezik a hónap "sztárja", a The Witcher 3: Wild Hunt... őszintén meglepődnénk, ha a CD Projekt RED alkotása nem tarolná le a piacot. 21-re pedig marad a Carmageddon: Reincarnation, mellyel feltámad az egyébként számos botrányt okozó autóverseny. 26-án a Magicka 2 próbálkozik egy kis figyelemfelkeltéssel és ezzel véget is ért a hónap.

Persze akadnak még alkotások, melyek elméletileg most érkeznek, de hivatalos dátum nélkül nem tudunk mit kezdeni velük. Egyedül a Cult County, a Renegade Kid új horrorja tűnik érdekesnek és reményeink szerint meg is jelenik. Júniusban pedig meglepő módon szintén jönnek blockbusterek (Batman: Arkham Knight, Heroes of the Storm), versenyek (F1 2015, Moto GP 15) és mókás alkotás is (Lego Jurassic World).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sárkánylovag #1
    Mondjuk ezek Witcher, Carmageddon ,Magicka valóban nem rossz nevek.