Ötvös Tibor

Márciusban el leszünk látva játékokkal


Márciusban kapkodjuk majd a fejünket, annyi izgalmas játék érkezik PC-re.

Nem is nagyon vezetném fel a dolgot, hiszen márciusban kimagaslóan sok alkotás jelenik meg PC-re és éppen ezért bele is vágok. Március 1-én érkezik a Deponia Doomsday, mely a kalandjátékok rajongói számára okozhat kellemes órákat. 2-án egy igazi rétegjáték, a Bus-Simulator 16 érkezik, mely minden önjelölt BKK-s sofőrnek ideális lehet. 3-án indul el a Black Desrt Online MMO hódító útjára.

8-án, hosszas halogatás után érkezik a Tom Clancy's The Division, mellyel már elég sokat foglalkoztunk, így inkább csak majd a végeredményről számolunk be. 11-én szintén egy kimondottan nagy blockbuster, az epizodikus megjelenésre váltó Hitman jelenik meg, melyre nagyon kíváncsiak vagyunk. Amit eddig láttunk és tapasztaltunk a program kapcsán elég kellemes benyomást tett ránk és éppen ezért nagyon várjuk a premiert.



De 11-én jön még a kalandjátékosoknak kimondottan ajánlott Revolution: The 25th Anniversary Collection, melyben a csapat legismertebb címei (a Broken Sword részek és az In Cold Blood, többek között) lesznek elérhetők. Szintén ezen a napon érkezik a WWE 2K16 és érdekes lesz nézni, hogy mennyire lesz sikeres PC-n a pankráció legújabb része. 17-én mutatkozik be PC-n a Need for Speed, ami nagyjából fél évet késett a konzolos portokhoz képest, de reméljük ez csak jót tett a címnek.

17-én érkezik egy független horror, az Obscuritas, ami egy kisebb közönséget érhet el, de ők jól szórakozhatnak a természetesen egy elhagyott házban játszódó programmal. A hónap végére, egészen pontosan 28-ra marad a hónap másik izgalmasnak tűnő projektje, az Adr1ft, melyben egy űrbeli kalandot tudhatunk le. Jó is egyébként, hogy márciusban ennyi érdekes alkotást kapunk, hiszen áprilisban jelen állás szerint az egy szem Quantum Break érkezik PC-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Cryalot #8
    -érdekes olyan mintha retreat sem lenne csatában, miközben van olyan tech ami pont azt akadályozza egyszer hogy ne legyen:D

    Nem vagyok benne biztos hogy a legjobb helyre került a cím, de örvendetes azért így is.
  • Sir Cryalot #7
    master of orion nem néz ki rosszul, csak pl ai-ja sincs meg 2/3-a van kész, viszont a WoT-os cég adott pénz pl. Sonkabeteg Márk szinkronhangjára is.


    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.02.28. 18:21:48
  • calmar #6
    STRATÉGIÁÁÁÁÁÁÁÁT AKAROOOOOOOK! :)
  • Sir Cryalot #5
    hát , a master of orion viszont eléggé pre-alpha
  • Fbn Lx #4
    az úgyis trash
  • DonPedro22 #3
    A Far Cry Primal kimaradt...
  • Palinko #2
    Hitman és Adr1ft tetszik, bár egyiket sem fogja elvinni a gépem valszeg :D
  • Voltan #1
    A színvonal ismét remek szintre lett belőve...

    "hiszen áprilisban jelen állás szerint az egy szem Quantum Break érkezik PC-re."

    Ha pedig utánanézünk a dolgoknak, akkor nem írunk ekkora marhaságot.
    Áprlilisban jön még a Dark Souls 3 és a Total War Warhammer is. Egyiket sem lehet épp érdektelen címnek nevezni.