Ötvös Tibor

Csak érdemes bekapcsolni októberben is a PC-t

Szerencsére azért beindultak a kiadók és a szeptemberi előrejelzésünk végén leírt szöveg (nem lesz érdemes bekapcsolni a PC-t) nem igaz.

A jelek szerint a szeptemberi előzetesben leírt mondanunk nem állja már meg a helyét, hiszen az elmúlt egy hónapban számos alkotást jelentettek be erre az időszakra. De kezdjük az elején. A Prison Architect végső változata 6-án jelenik meg. A játék egyébként csak az alfa-változatoknak köszönhetően 19 millió dolláros bevételre tett szert, így ez a premier már csak formalitás.

Szintén ezen a napon érkezik a hónap talán legizgalmasabb alkotása, a Transformers: Devastation, mely a gyerekkoromban megismert rajzfilmes megoldást alkalmazva hozza el az elmúlt évek egyik legjobb Autobotos alkotását. A kritikánk természetesen majd olvasható lesz, így később ismét foglalkozunk vele. A Dragon Age: Inquisition Game of the Year Edition is 6-án érkezik, melyben benne lesz az összes DLC is.

Október 8-án érkezik a Descent utódnak kikiáltott Sublevel Zero, melynek sikere elég kétséges, hiszen a kultikus sorozat rajongóin kívül kérdés, ki fogja megvásárolni. A hónap másik zsúfolt napja a 13-a lesz. Jelen állás szerint ekkor érkeznek a következő címek: Back to the Future: The Game - 30th Anniversary Edition, Rainbow Six: Siege, Minecraft: Story Mode Episode 1 - The Order of the Stone, The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone. Impozáns lista, kellemes kis napnak nézünk elébe.


Október 16-án jelenik meg a WRC 5, mely kimondottan a szimulátorok kedvelőinek készül, itt az árkádon nevelkedett játékosok vezetési stílusa nem ér semmit. A próbakör után ezt mi is tapasztaltuk. 20-án ismét egy nagyon jó kis program kerül a gépünkre, hiszen megjelenik a Life is Strange Episode 5: Polarized, mellyel lezárul Max első kalandja. Reméljük, hogy lesz még több is, hiszen a Dotnod alkotása egyszerűen pazar lett.

Végül pedig 23-án érkezik a Fekete Ló, azaz a titkos favorit, a Warhammer: End Times - Vermintide, melynek minden esélye meg van, hogy kellemes élményekkel ajándékozza meg a franchise rajongóit. És így kanyarodunk majd rá a novemberre, mely igen sűrű lesz Csak pár cím: Star Wars Battlefront, Assassin's Creed Syndicate, Fallout 4, Call of Duty Black Ops 3. Panaszra nem lehet majd ok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Cryalot #4
    Transformers: Devastation féle mozgáskombinációk és tetszetős grafika akár még egy körökreosztott játékban is megállná a helyét,

    persze az utóbbit kevésbé szeretik / értékelik stresszhormonfüggő felebarátaink.

    #3, már tudjuk a stresszhormonfüggő felebarátainktól ( #2 ) hogy nem a franchise-al van a baj, hanem nem elég magas a tesztoszteronszint hogy fröcsögjön is.
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.10.03. 10:38:15
  • Fbn Lx #3
    jelezni szeretném, hogy október 20 sword coast legends, ha olyanok a listán vannak mint egy tré transzformersz, akkor nem szabadna kihagyni
    https://www.youtube.com/watch?v=08JKkIBzqK0
  • Zombee #2
    A Transformers: Devastation pedig egy japán stílusú retek lesz, nyugati szemmel nézve mindenképp, de semmiképpen sem az utóbbi évek legjobb TF játéka.
  • pydy #1
    Csak jelezném hogy a Rainbow Six Siege megjelenési dátumát már egy jó ideje eltölták december 1. -re