SG.hu

Kétkezes vezeték nélküli egeret mutatott be a Logitech

A Logitech közleménye szerint a G900 Chaos Spectrum a cég eddigi legjobb gamer egere.

“Beszélgettünk profi eSport játékosokkal és az derült ki, hogy egyikük sem kedveli a vezetékes egereket" - nyilatkozta Ujesh Desai, a Logitech játékos üzletágának alelnöke és vezérigazgatója. “A vezeték nélküli kivitel nyújtotta szabadságra, ugyanakkor a vezetékes egér teljesítményére és megbízhatóságára vágynak. A tervezés fő célja ezért az volt, hogy olyan vezeték nélküli, játékos egeret alkossunk, amely gyorsabb, mint a versenytársak vezetékes termékei. A G900-zal elértük ezt a célt, és bizton állíthatjuk, ez lett a valaha elkészült legjobb gamer egerünk."

A bejelentés szerint egy milliszekundumos reakcióidővel és 2,4 GHz-es vezeték nélküli csatlakozással a Chaos Spectrum teljesítményében felülmúlja a vezetékes és vezeték nélküli versenytársakat egyaránt. A gyári adatok szerint 32 órán keresztül - egy teljes versenyhétvégén át - játszhatnak a gamerek egyetlen feltöltéssel. (Az alapértelmezett világítással 24 órát bír.) Amikor merülőben van az akkumulátor, a szoftvere jelez a játékosnak, aki anélkül töltheti az egeret, hogy ki kellene lépnie a játékból, hiszen gond nélkül válthatunk vezetékes és vezeték nélküli mód között. Egy teljesen lemerült eszköz feltöltése két órát vesz igénybe, így nem kell sokáig alkalmazkodni a vezetékes egér kötöttségeihez.


A borítóelemek variálhatók, így átalakítható bal- vagy jobbkezes kivitelre a hozzá tartozó mágneses fedőlapok segítségével. A kialakításnak köszönhetően tetszés szerint alakítható az egér külseje a tenyér és az ujjak maximális kényelmének érdekében. Szoftvere segítségével a világítás színét és fényerősségét egy 16.8 milliós színpalettából választva egyedileg lehet beállítani saját stílusnak és igényeknek megfelelően. Életre kelthető az egér egyedi pulzáló fényekkel vagy alvó módba állítható, amikor épp nincs használatban.

A konstrukció minden elemét - a vékony egérháztól az üreges görgőig - a lehető legkisebb súlyúra tervezték. Tömege így 107 grammot nyom. Fém, rugós visszalökő rendszer és exkluzív mechanikus csuklós pántok vannak beépítve a bal- és jobb oldali fő gombokba. Ez a rendszer csökkenti a távolságot kattintáskor a gombok és az alattuk lévő kapcsolók között, miközben minimalizálja a kattintáshoz szükséges erőt. Ez teszi lehetővé, hogy a gombok minél gyorsabban visszaálljanak kiinduló helyzetükbe egy kattintás után.

A Chaos Spectrum PMW3366 porttal van ellátva - számos rajongó és szakértő szerint ez a piacon elérhető legjobb optikai szenzor, amely a legapróbb kézmozdulatokat is pontosan leköveti akár magas kurzorérzékenység mellett is. A teljes DPI tartományban (200-12.000 DPI) biztosítja a kivételes követési pontosságot és érzékenységet bármilyen sebességnél. A Logitech G900 várhatóan 2016 áprilisától lesz elérhető Európában, 179 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Akkor ne nézd meg a Connexion egerek árait, mert el fog durrani egy ér a fejedben...
  • ozimak #1
    "179 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron." Pofám leszakad... az itt lesz 200 is. 60 ezer forint egy rohadt egérért??? A Logitech is kezd azért elszállni az áraival... annyiért anno már G27-et vettem :( Össze se lehet hasonlítani a kettőt.