SG.hu

Mechanikus billentyűzetet dobott piacra a Logitech

70 millió leütésre tervezett, Romer-G mechanikus kapcsolókkal szerelt tüneményt dobott piacra a Logitech.

A cég bejelentése szerint a G810 Orion Spectrumot játékosoknak szánják, személyre szabható RGB világítással és beépített média kontrollpanellel érkezik. A Romer-G mechanikus kapcsolók a 1,5 mm-es vezérlési pont révén állítólag a konkurens termékeknél 25 százalékkal gyorsabban érzékelik a parancsokat. Ennek köszönhetően a felhasználók komoly előnyre tehetnek szert olyan játékokban, ahol minden milliszekundum számít. Emellett a 70 millió leütésre tervezett billentyűzet csaknem 40 százalékkal strapabíróbb, mint versenytársai - ígéri a cég.

Egyenként megválaszthatjuk a gombok színét a több mint 16,8 millió árnyalatot tartalmazó palettáról, ráadásul szinkronizálhatjuk a fényeffekteket más Logitech G gaming eszközökkel is. A színeket parancsokhoz és beállításainkhoz is hozzárendelhetjük. A kapcsolók háttérvilágításának köszönhetően a billentyűk könnyedén megtalálhatóak játék közben, vagy a sötétben is. Az LGS több mint 300 játékhoz kínál előre programozott megvilágítást, ezek a kicsomagolást követően azonnal rendelkezésre állnak.


A médiavezérlővel elindíthatjuk, szüneteltethetjük, vagy némíthatjuk zenéinket és a videóinkat anélkül, hogy kilépnénk a játékból. A dedikált görgőt használhatjuk a hangosításhoz, egy gombnyomással pedig a következő számra léphetünk. Kedvenc játékainkhoz egyedi makrókat rendelhetünk az F1-F12 billentyűkre. A gombok RGB világítása kapcsán pedig azt is meghatározhatjuk, hogy mely gombok világítása kapcsoljon ki az egyes játékmódra váltva. A periféria már e hónaptól kapható lesz az Egyesült Államokban és Európában 159 dolláros, illetve 189 eurós, ajánlott kiskereskedelmi áron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • carville #6
    Tipikus "fogalmam sincs, de jobban tudom" komment.
    Nekem mechanikus van, neked membrános.
    És attól, hogy ráteszel gombokat a érintőkijelzős telefonodra, még nem lesz a telefonodon mechanikus képernyő.
  • Zombee #5
    Nem-mechanikus alatt gondolom a membránost értik...
  • gombabácsi #4
    a billentyűzetek 99%-a mechanikus...
  • Jaffa 2843 #3
    "Az angol billentyűkép csak illusztrációként szolgál.
    A legtöbb országban helyi kiosztással is rendelkezésre áll."
  • takysoft #2
    ez szép és jó, de kapható magyar kiosztással? na ugye...
    Abból sajna elég kevés van :(
  • laci0604 #1
    Miért csinálnak olyan mechanikus billentyűzeteket, amiben nem cheryy mx-ek vannak?