SG.hu

Ultravékony egerek a Logitechtől

Vékony kialakításának és csiszolt alumínium testének köszönhetően a Logitech Ultrathin Touch Mouse hatékonyan és stílusosan egészíti ki korunk ultrabook számítógépeit.

A cég közleménye szerint pehelysúlyú kialakításának köszönhetően a Logitech Ultravékony Touch Mouse könnyedén zsebbe csúsztatható. A selymes tapintású kezelő felület egy olyan láthatatlan bevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a navigációt Windows 8 alatt, továbbá alkalmas az OS X Multi-touch megoldások kiszolgálására. A Bluetooth technikának és a Logitech Easy-Switch technológiájának köszönhetően a Logitech Ultravékony Touch Mouse egyszerre, vezeték nélkül kapcsolható laptophoz, asztali géphez és tablethez úgy, hogy a köztük történő váltás csupán egyetlen gomb megnyomásával kivitelezhető. Az egér USB-n keresztül tölthető; egy percnyi töltés pedig elegendő ahhoz, hogy egy újabb teljes órán át dolgozhassunk vele (figyelembe véve az átlag vásárlói tapasztalatokat).


A fekete Logitech Ultrathin Touch Mouse T630 és a fehér Logitech Ultrathin Touch Mouse T631 for Mac Várhatóan novembertől lesz elérhető Európában, 69,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!