SG.hu

250 órát bír a Logitech új vezeték nélküli egere

A Logitech ma bemutatott gamer egerével ledönti a vezeték nélküli játékvezérlők használatának korlátait.

A cég közleménye szerint a G602 Wireless Gaming Mouse 250 órányi folyamatos és adatkapcsolati hibáktól mentes vezeték nélküli játékélményt kínál. "Játék közben nem szeretem, ha bármi is eltereli a figyelmem, csak azzal akarok törődni, hogy mi lesz a következő lépésem. Ha megnézzük a vezeték nélküli gamer egerek kínálatát, könnyen megtalálhatjuk a leggyengébb pontjukat: használatukkal arra kényszerülünk, hogy játék közben töltsük újra az egeret vagy cseréljünk bennük elemet. Egészen mostanáig" - ismertette a fejlesztési célt Ehtisham Rabbani, a Logitech gaming üzletágának vezetője.

A G602 két módban használható: Performance módban, azaz játék közben 250 órán keresztül számíthatunk rá, míg a kímélő Endurance módban akár több mint 1000 órára is megfeledkezhetünk a töltésről. A pontos kurzorvezérléséről a a Delta Zero érzékelő gondoskodik, a hosszú élettartamot - 20 milliónyi kattintást - pedig a kiváló minőségű anyaghasználat és a mechanikus kapcsolók garantálják. Az egéren 11 programozható G-gomb található, amelyek a Logitech Gaming Software telepítése után lehetőséget adnak a játékosoknak arra, hogy a leggyakrabban használt összetett parancsokat egy kattintással végrehajtsák.


A Logitech G602 Wireless Gaming Mouse már elérhető 79,99 eurós ajánlott fogyasztói áron. A Logitech G fejlesztői két egérpaddal is bővítették kínálatukat, melyek garantáltan optimális felületet biztosítanak az egérnek. A Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad a magas DPI-felbontást igénylő játék során ideális. Az alacsony súrlódást biztosító, finom polipropilén csúszófelületet egy kiváló minőségű, tartós polimer alap tartja mereven, megbízható és pontos vezérlést biztosítva az egész egérpadon. Anyagát kifejezetten úgy alakították ki a vállalat mérnökei, hogy a G egereket, ha lehet, még pontosabbá tegye. Az egérpadot egy 3 mm vastag gumiréteg tartja mozdulatlanul. A Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad várhatóan 29,99 eurós áron kerül majd a boltok polcaira.


A Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad alacsony DPI felbontást igénylő játékokhoz készült. Hőkezelt textilfelületével, amely éppen a pontos célzáshoz és a precíz mozgáshoz megfelelő súrlódást biztosítja a játék során, tökéletes FPS-játékokhoz. Az 1 mm vastag gumitalp sziklaszilárdan tartja az egérpadot. Hasonlóan a Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad-hez, ezt a modellt is a Logitech G érzékelőjéhez optimalizálták, így a sorozat minden tagjának teljesítményét javíthatjuk vele. A Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad javasolt fogyasztó árai várhatóan 19,99 euró lesz. A termékek Európában és az Egyesült Államokban is várhatóan szeptember elején válnak elérhetővé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • yesname #3
    Szerintem nem kéne lehúzni olyasmit amihez nem értesz. Ez gaming mouse. A megadott idő 240 óra. Ezt el lehet húzni fél évig is, de akár egy évig is. :D Másik: nem kapcsol standby-ba, nem csökkenti a továbbított jelek számát másodpercenként. Ami itt ezer. Ezeket figyelembe véve számolgass...
  • Jurgen Mortyr #2
    Egerek mennek Egerbe.
  • Estal #1
    Nagy cucc...
    Microsoft Natural Wireless Laser mouse 6 hónapig bírja nálam 2db ceruza elemmel..