Szekeres Viktor

Kár volt több, mint egy órát kivágni a Bosszúállók 2-ből?

A Bosszúállók 2 elég jó kritikákat kap, azonban sokan mégis panaszkodnak.

Csütörtökön és pénteken a világon majdnem mindenhol bemutatták a Bosszúállók második részét, az Ultron korát (Avengers: Age of Ultron), s természetesen, mint a legtöbb Marveles képregényfilm, ez az alkotás is zömében pozitív kritikákat kap a sajtóban, az írások és a rajongói visszajelzések nagy része megemlíti, hogy kissé összecsapottnak, kapkodónak tetszik a film. Talán ezért is fordulhat elő, hogy a kritikákat összesítő RottenTomatoes oldalon egyelőre "csak" 80%-on áll a film - 59 pozitív és 15 negatív véleménnyel.

Mindez valószínűleg annak köszönhető, hogy a film játékideje két és fél óra alá (141 perc) lett szorítva annak ellenére, hogy az első vágás során még 3 és fél órás volt a játékideje. Arról persze nincs információ, hogy a kiszedett 68 perc során mely történetszálak tűntek el és mely karakterek kaptak ezáltal kevesebb szereplési lehetőséget, de például ez a snitt, ami feltűnt az előzetesekben, biztos nem lesz benne a végső változatban. Később Kevin Feige, a Marvel Studios vezetője elmondta, hogy Captain Marvel végül nem fog szerepelni a filmben, bemutatását későbbre halasztották.

A Bosszúállók 2 amerikai premierje május elsején lesz, míg a hazai bemutató május hetedikén.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    Képzelem, mennyire megnézésre érdemes minőség. Ha már nem moziban nézel egy filmet, legalább annyira legyél igényes, hogy megvársz egy nézhető-hallható DVD-t!
  • aru #5
    Egyik oldalra tegnap felkerült onlineba egy elég jó minőségű darab (angol). Belenéztem és látványra tetszett, Ultron is szépen meg lett csinálva. sajnos még felírat nem volt hozzá így csak belenézegettem. =(
  • kalapos01 #4
    A rendező verziója az, ami a moziba kerül. DVD-re kimegy pár bővített jelenet, de az összeset csak nagyon ritkán adják ki. Az első rész sem kapta meg a kimaradt cuccok zömét. Főleg a CGI-jelenetek nagy részét nem fogják feleffektezni drága pénzért.
  • Griphons #3
    Hát ja. A rajongók úgyis megveszik majd a vágatlan rendezői verziót. A moziban azért valljuk be nem szívesen ül végig három és fél órát az ember, kivéve, ha nem abszolút fanatikus rajongó. Ez a két és fél óra is próbára teszi az ember ülőgumóit :) Bármennyire is jó a film előbb utóbb fájdalmas
  • KRTuning #2
    Akkor nem maradna a dvd-re puskapor.
  • Jawarider #1
    Nem vagyok rajongó de maradhatott volna a hosszabb játékidő. Ha más nem a rajongók kedvéért.