Szekeres Viktor

Zseniális lett a Hangyaember első, igazi előzetese

Oké, ezt az előzetest látni kell.

Bár Hangyaember filmje itthon az Ant-Man címet fogja viselni, a másik rovaremberes alkotás tiszteletére (Pókember) alkalomadtán mégis így fogunk hivatkozni rá. Főleg, hogy megéri hivatkozni rá, hiszen a Marvel Studios most egy olyan trailert adott ki a filmhez, amelyre megérte várni, s amely minden bizonnyal sokkal jobban átadja a film hangulatát, valamint azt, hogy mire kell számítanunk, ha jegyet váltunk rá.


Amerikában az Ant-Man július 17-én kerül bemutatásra a mozikban, itthon vélhetően július 23-ig kell várni a premierre a kamerázó kalózoknak köszönhető Disney-s premierembargónak köszönhetően, míg a piacok zömén már egy-két héttel korábban látható lesz a film. Ami persze nem is baj, hiszen mire hozzánk is eljut, rengeteg véleményt olvashatunk arról, milyen lett a végeredmény, s sokkal felelősebben tudunk majd dönteni, hogy érdemes-e jegyet váltanunk a filmre, mintha csak olyan reklámok alapján tennénk, mint a fönti.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Frank99 #13
    ott lenn írtam, mit szólnál G*ciemberhez?
    Szokásos minőség, színészek, megvalósítás....

    :-)))))))

    ahogyan mondjuk kifejlődne, király rész lenne . NEM?

    agymosottak....
  • Ragnaar #12
    A szokásos szuperhősös film minőség, a sztorit meg majd meglássuk. (személy szerint a Hangyaembert nem ismerem, szal nekem sok mindent el tudnak adni a filmben)
  • IMYke2.0.0.0 #10
    Tuti velem van a baj, de erre én: 8-(
  • heist #9
    Jó ez, 10 éveseknek...
  • Whysper #8
    Amikor jön a vonat és elüti az hatalmas! 8)
  • Laza #7
    G*ciemberből sok van, köztünk élnek, és elég jól el tudnak vegyülni ...............
  • Frank99 #6
    Jöhetne már a G*ciember!!!!

    Kíváncsi leszek a megvalósításra, és a színészre...

    nyehehe
  • Cickány90 #5
    Hmm, ki hitte volna, talán még Hangyaemberből is csinál egy tisztességes filmet a Marvel.
  • CairoJack #4
    Jónak tűnik.
  • Sir Quno Jedi #3
    Csak irányítani tudja a hangyákat (és más rovarokat is) telepatikusan a sityakjával, nem sok köze van a méretváltoztatásához. Az egy speciális gáztól (Pym particles) van, amire később már nincs is szüksége. Amúgymeg megtartja az erejét hangya méretben is, később pedig mikroszkopikus méretre is tud majd már zsugorodni. Meg van egy hangerősítő rendszere, hogy kis méretben is tudjon kommunikálni az emberekkel.

    Valamint még később sokmindent kifejleszt ami alapvető hatással lesz sok más szuperhősre (is). Ő egy kiváló biokémikus és az egyik legkiválóbb tudós, aki valaha élt. Valójában még Ultront is ő építette eredetileg.