Szekeres Viktor

Kaptunk egy rém látványos, másfél perces részletet a Bosszúállók 2-ből

Vasember Hulkkal is fel fogja venni a küzdelmet az új Marvel-filmben.

Annak ellenére, hogy a Bosszúállók minden idők harmadik legsikeresebb filmje volt két James Cameron-film mögött, a Marvel Studios, illetve a Disney stúdió úgy érzi, hogy muszáj kimaxolnia a második rész reklámkampányát, így hihetetlen sok pénzt költ a már így is boldog-boldogtalant érdeklő képregény-film promóciójára. Ki tudja, lehet, hogy még mindig akadnak bizonytalanok, illetve olyanok, akiket minden egyes alkalommal figyelmeztetni kell arra, hogy napok múlva moziba kerül az Ultron kora.


A fenti részletet az MTV mutatta be az MTV Movie Awards elnevezésű filmes díjátadó eseményen, s benne Tony Stark és Bruce Banner alteregóinak harcát láthatjuk, illetve egy részletet abból. A képsorokból és az elhangzottakból kiderül, hogy a film közepén Hulk valakinek köszönhetően a többiek ellen fordul, hogy aztán, minden bizonnyal némi drámai zene kíséretében visszaállítsák őt. A kérdés csak az, hogy Hulk és Hulkbuster Vasember csatározását követően ki fogja (ismét) feltakarítani New York City utcáit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Pl. én. Ezek nem olyan filmek, ahol túl nagy csavarokat le lehet lőni, pláne, hogy a történet váza a képregényekből is ismerős lehet. Ki az a hülye, aki úgy ül be moziba egy filmre, hogy nem is tudja, mire számíthat? Én még életemben olyan előzetest nem láttam, ami a filmet élvezhetetlenné tette volna. Olyat már láttam, ami elvette a kedvem, de az más.
  • zetortraktor #2
    Ki az a hülye, aki nézi a Disney reklámjait a filmről?
  • Dewri #1
    Mintha ez nem derült volna még ki az eddigi 30 előzetesből...