SG.hu

Tévésugárzást indít mobilokra a Telenor

A Telenor Magyarország új, televíziós streaming szolgáltatást indít MyTV márkanéven.

A cég közleménye szerint a kínálatban több mint 2000 órányi tartalom, élő és visszanézhető tévéadás szerepel. A szolgáltatás keretében 14 tévécsatorna élő müsora látható. A csatornák többségénél az adások 3-7 napig visszanézhetőek. Három csomagot hoznak létre:
  • "Fedezd fel!" csomag: AXN, Duna, Duna World, M1, M2, Story 5
  • "Családi" csomag: AXN White, Fashion Box, Filmbox Arthouse, Story 4
  • "Film" csomag: AXN Black, Filmbox, Filmbox Extra, Sundance

    A jövőben láthatók lesznek a 2014-es Labdarúgó Világbajnokság mérkőzései, a Forma-1 futamai, a TV2 népszerű műsorai, a Dr. Csont, az NCIS, a Gyilkos elmék, a Született feleségek, a Kaliforgia, és a Gordon Ramsay - A pokol konyhája sorozatok. Az adás előfizetetésenként akár négy eszközről élvezhető (okostelefon, tablet és laptop) mobilhálózaton vagy Wi-Fi-n keresztül. 2014. február 28-ig a szolgáltatás előfizetési és forgalmi díj nélkül vehető igénybe, a későbbiekben a tematikus csomagokra (Családi, Film) 1500 Ft havidíjért lehet előfizetni. A Fedezd fel! csomag a kipróbálási időszak után is havidíjmentesen elérhető valamennyi Telenor ügyfél számára, csupán az adatforgalom költségét kell megfizetni. "Nagy reményeket fűzünk ehhez az egyedülálló, innovatív szolgáltatáshoz. Tudjuk, hogy ügyfeleink egyre gyakrabban mobileszközeiken néznek videofilmeket és tévéműsorokat - ezt kívántuk támogatni a Hipernet bevezetésével, melynek köszönhetően kiváló minőségben élvezhetik a legkülönfélébb filmes tartalmakat. Új szolgáltatásunkkal egy lépéssel tovább megyünk: ügyfeleink ezentúl bárhol, bármikor megtekinthetik majd bizonyos televíziók adásait. A MyTV-t a fogyasztók új nemzedékének szórakozási igényeire szabtuk, de biztosak vagyunk abban, hogy a szolgáltatás tovább alakítja majd a médiafogyasztási szokásokat, és komoly hatással lesz a hazai médiapiacra is," - mutatott rá Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

    "Büszkék vagyunk a MyTV-re, amely a maga nemében egyedülálló, és kifejezetten a magyar piacra fejlesztett szolgáltatás. Színvonalas tartalmat, ezen belül is kiemelten magyar partnerek műsorait kínáljuk az ügyfeleknek. Az ő visszajelzéseik alapján folyamatosan bővítjük majd az elérhető tévéműsorok és filmek körét. A MyTV kiváló megoldás az olyan minőségtudatos fogyasztók számára, akik nem szívesen igazítják napi programjukat a tévéműsorhoz, és ellenzik az illegális filmletöltést," - jelentette ki Takács Zoltán, a Telenor Magyarország digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.
  • Hozzászólások

    A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
    Bejelentkezéshez klikk ide
    (Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
    • st3v3 #4
      Minegy csak fizessetek.
    • fonak #3
      Én sem, a 3,3"-os, 320x480-as kijelzőn nem fogok tv-zni :)
    • god25 #2
      Egyiket sem nézem. Sok sikert hozzá.
    • randomly #1
      Tényleg? És ma is ne a világ végén. A megyeszékhelytől 15km.-re nem hogy 4G hanem egy szép E betű van a kijelzőn bent a faluban. És egy gmail frissítés minimum egy perc.

      Valaki elhiszi ezt hogy ez megy majd?