Ötvös Tibor

Rajongói lista a The Sims 4 hiányzó lehetőségeiről

A rajongók kiakadtak a The Sims 4 hiányzó lehetőségei kapcsán és listába szedték ezeket.

A Maxis és az Electronic Arts eléggé kiakasztotta a rajongókat, mikor olyan lehetőségeket vettek ki a The Sims sorozat negyedik részéből, melyek a széria korábbi epizódjaiban már valamilyen formában szerepeltek. Ilyen volt például a csecsemőkorszak illetve a medencék teljes hiánya. Mint kiderült, ezek később sem lesznek beépítve, nem lesznek részei az tucatnyi DLC-nek sem. Ez eléggé feldühítette a rajongókat és saját oldalukon összegyűjtötték az összes olyan játékmeneti elemet, mely kimarad a negyedik fejezetből, miközben valamelyik korábbi részben már szerepeltek.

Az összesen 89 (!!!) bejegyzést tartalmazó összegzésből mi most csak a legmeglepőbbeket emeljük ki. A legfontosabb, hogy nem lesznek "normális" karrier-lehetőségek. Ezek alatt a rendőri, ügyvédi, egészségügyi és üzleti munkák teljes hiányát kell érteni. Másik fontos, hogy a világ nem lesz nyitott. Minden egyes "szomszédság" 5 részből áll majd és egyszerre csak egyet tölt be a gép. Ha átsétálunk egy másik területre, a töltőképernyővel szembesülünk majd.

A környékbeli Simek bár öregednek, de nem élik a saját kis életüket. Ha nem töltünk velük sok időt illetve nem foglalkozunk velük, akkor nem lesz gyerekük, munkájuk, semmijük. Nem lesznek járművek az egész alkotásban (még dekorációkén sem, azaz viszlát taxi!), nem vásárolhatunk ruhákat, nincsenek állattemetők, nem bérelhetünk fel kertészeket, nem álmodhatunk, nincsenek emeletek vagy domborzat... és még sokáig folytathatnánk a sort.

A Maxis és az Electronic Arts természetesen azonnal lereagálta a történteket és hivatalos közleményük szerint egyszerűen nem képesek minden egyes, a franchise berkeiben eddig megjelent lehetőséget belezsúfolni az új epizódba. Így inkább úgy döntöttek, hogy kevesebb lehetőséggel, de akadás-mentesen menjen a program. Ennek fényében több mint érdekes, hogy azon rajongók, akik 4 GB-nál több memóriával bírnak komoly gondok elébe néznek a futtatáskor, mivel a The Sims 4 32 bites lesz és nem tud kezelni, csak maximum 4 GB RAM-ot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • e98ff #22
    azért ahoz kell egy 64 bites processzor is :)
  • ssx22 #21
    Mi az hogy "nem tud kezelni, csak maximum 4 GB RAM-ot" Operációs rendszer címezi meg a memóriaterületeket tehát ha 64 bites windóz meg tud címezni 8 GB ramot akkor a játék is tudja kezelni
  • Zombee #20
    Ez hogy jön ki neked?
  • Zombee #19
    Hiányzott a fodrász? :) Tudtál helyette társkeresőzni :)
  • T0nk #18
    Ha 32 bites lesz, akkor maximum 2 Gigát fog tudni kezelni.
    Mint az közismert.
  • Co1e #17
    ne aggódj.... sztem ennek a résznek lesz kb 30-50 dlc , ha nem több
  • Bari06 #16
    Ha még csak DLC formájában sem adják ki a cuccokat, na ott akkor k*rva nagy gáz lesz gyerekek...
  • Lunki88 #15
    Ne adj nekik ötleteket. :)
  • Cickány90 #14
    A sims 5-ben pedig már csak egy üres dobozt lehet megvenni, a játékot pedig külön DLC-ben adják majd XD
  • Cickány90 #13
    Azért a San Andreasban elég sok mindennel kísérleteztek, lehet, hogy a GTA IV-be csak azokat rakták, amiknél úgy éreztek, hogy ott a helye :)